Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ringarajine iskrice - plačilo 18.2.2010 22:16:16
|
|
|
|
Jerneja_
|
Pozdravljeni, če ste naročilo na Iskrice opravili preko spleta, je bila na vaš e naslov poslana položnica, kjer so razvidni vsi podatki za plačilo naročnine. Če boste potrebovali pomoč pišite na pomoc@ringaraja.net lp Jerneja
|
|
|
|
RE: Ringarajine iskrice - plačilo 19.2.2010 7:35:03
|
|
|
|
ninka80
|
Jerneja, ja preko spleta. Na mail sem dobila tole Odgovori | Ringaraja.net Za meni prikaz podrobnosti 20:55 (Pred 10 h) Slike niso prikazane. Prikaži spodnje slike - Vedno prikaži slike pošiljatelja info@ringaraja.net Spoštovani, potrjujemo prejem vašega naročila 9 številk revije Ringarajine iskrice. Zahvaljujemo se vam za zaupanje. Želimo vam prijetno branje, vašim otrokom pa zabavno ustvarjanje in učenje ob reševanju nalog v Otroških iskricah. Po plačilu predračuna boste na dom prejeli prvo naslednjo številko revije. REFERENČNA ŠTEVILKA VAŠEGA NAROČILA JE: 10145210 ROK PLAČILA JE: 26.2.2010 Pri plačilu si pomagajte s primerom izpolnjene položnice. Prosimo vas, da pozorno vnesete vse podatke, predvsem referenčno številko naročila. Ne najdem oz. ne vidim, kje naj bi bila položnica. Hvala.
|
|
RE: Ringarajine iskrice - plačilo 19.2.2010 11:03:59
|
|
|
|
ninka80
|
Jerneja, našla sem položnico, vendar ko želim plačati preko klika, mi javlja, da je napačen sklic . Pa sem nekajkrat preverila in je isti kot na vzorčni položnici.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)

NE (
83%)

Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!