Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 15:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste vedeli, da je ringaraja prisotna tudi v sosednjih državah? Sem ravno danes zasledila, da je tudi na Hr., BIH, Srbiji, pa še drugje, so pa pridni in podjetni naši admini . In firbčna, kolikor sem, sem šla gledat še drugam na Družino in partnerske odnose, kakšne probleme imajo pa drugod. Haha, tašče so povsod zmaji
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 15:57:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ste vedeli, da je ringaraja prisotna tudi v sosednjih državah? Sem ravno danes zasledila, da je tudi na Hr., BIH, Srbiji, pa še drugje, so pa pridni in podjetni naši admini . In firbčna, kolikor sem, sem šla gledat še drugam na Družino in partnerske odnose, kakšne probleme imajo pa drugod. Haha, tašče so povsod zmaji Zemlja kliče Ankico Halo, punči, to pa že dolgo vemo, ja
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 15:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bolj v rovtah, pa traja dlje časa, da pride do mene . Volga, a veš, da sem prav na vodi čutila, da se boš oglasila .
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:09:38
|
|
|
|
rija
|
ja, pa v Italiji bo ali pa je že zalaufalo....
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:10:27
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, pa v Italiji bo ali pa je že zalaufalo.... je že http://www.miobambino.it/
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:13:24
|
|
|
|
hmm...
|
Opa. Populacija raste.
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:17:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, pa v Italiji bo ali pa je že zalaufalo.... je že http://www.miobambino.it/ majkuš, jaz jih nič ne zastopim.....
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:32:58
|
|
|
|
Freycha
|
uu super... ko bom na HR na dopustu, bom tudi tam lahko očitno uporabljala RR
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:39:32
|
|
|
|
hmm...
|
majkuš, jaz jih nič ne zastopim..... Jaz tut ne.
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 16:57:02
|
|
|
|
Sibil_
|
Še dobro, da jih jaz....
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:03:34
|
|
|
|
viv_
|
Sej smo v sosednjih državah že štalo delal
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha uu super... ko bom na HR na dopustu, bom tudi tam lahko očitno uporabljala RR Še dobr, da ne greš v Ameriko. Kaj bi tam brez RRja.
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zemlja kliče Ankico Takle mamo v rovtah...
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:25:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha uu super... ko bom na HR na dopustu, bom tudi tam lahko očitno uporabljala RR Še dobr, da ne greš v Ameriko. Kaj bi tam brez RRja. pa saj pa če boš imela internet, boš lahko tudi slovnsko uporabljala Ali si želela kaj drugeg povedat?
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha uu super... ko bom na HR na dopustu, bom tudi tam lahko očitno uporabljala RR Še dobr, da ne greš v Ameriko. Kaj bi tam brez RRja. pa saj pa če boš imela internet, boš lahko tudi slovnsko uporabljala Ali si želela kaj drugeg povedat? Neeee.....v Ameriki ga ne mores, tam so druge frekvence...
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:31:11
|
|
|
|
Freycha
|
uuu končno je volgi enkrat lajtunge zmanjkalo volga it was a joke
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:35:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha uuu končno je volgi enkrat lajtunge zmanjkalo volga it was a joke
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:39:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha uuu končno je volgi enkrat lajtunge zmanjkalo volga it was a joke Ah, ljubica, vem jaz to dobro, vem. Malo jo je tebi zmanjkalo v tem primeru
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:39:42
|
|
|
|
Freycha
|
očitno, ker ne štekam, kaj si hotela povedati
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:41:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha očitno, ker ne štekam, kaj si hotela povedati Da vem, da če si v drgui državi, pa če imaš internet, da ti ne pleja samo strani tiste države. Ali pač? Kdo bi tu znal pomagat?
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:43:03
|
|
|
|
rija
|
mah, nič se sekirat.....bojše da ti pride pozneje, kot nikoli
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kdo bi tu znal pomagat? Rusi.
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:45:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kdo bi tu znal pomagat? Rusi. Možno.
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:45:40
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha očitno, ker ne štekam, kaj si hotela povedati Da vem, da če si v drgui državi, pa če imaš internet, da ti ne pleja samo strani tiste države. Ali pač? Kdo bi tu znal pomagat? ne ne... mislim da s tem ni problemov, da ti ne bi vleklo slovenskih strani kjerkoli si ta prvi komentar je bil pa bolj v smislu: da mi dol visi, če imajo v drugih državah RR, ker ga nimam kaj uporabljati
|
|
|
|
RE: Ringaraja v sosednih državah 3.6.2008 17:46:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha očitno, ker ne štekam, kaj si hotela povedati Da vem, da če si v drgui državi, pa če imaš internet, da ti ne pleja samo strani tiste države. Ali pač? Kdo bi tu znal pomagat? ne ne... mislim da s tem ni problemov, da ti ne bi vleklo slovenskih strani kjerkoli si ta prvi komentar je bil pa bolj v smislu: da mi dol visi, če imajo v drugih državah RR, ker ga nimam kaj uporabljati Šele zdaj nič ne zastopm.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?