Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rijina pumpica za nosek 19.12.2007 16:34:31
|
|
|
|
Pikapoka1
|
Zdravo, jaz sicer nisem Rija, svetujem pa navadno pumpico za nos, ki se kupi v vsakem centru za babyte, vsekakor ne vato in ko mu tako čistiš nos, mora nujno ležazi na boku, če ne umazanije ne gre ven! pa srečno!
|
|
|
|
RE: Rijina pumpica za nosek 20.12.2007 10:01:36
|
|
|
|
tinas
|
Kimi6, če se ne motim iščeš pupmpico za nosek, ki ima na eni strani cevko, ki si jo daš v usta in ''posrkaš'' smrkljček iz noska? take se po novem dobijo tudi v Pikapolonici in Baby centru. Pa v Italiji v lekarnah jo tudi dobiš. stane pa ene 10 eur in je res krasna invencija. Mi jo uporabljamo že 2 leti, pa tudi če zdaj že sama lepo pihne ji vsake toliko še malo ''posesam'' po nosku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?