Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 19:41:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Rija - ti zato, ker si vsaj na približno v tem "fohu"... če lahko (želi?) pa še katera pomagat', pa toliko bolje. Skratka... ... v cca. enem tednu potrebujem (in to obvezno domača izdelava) najbolj nor, odpičen, odpuljen, vpadljiv in vse, kar še spada zraven - KLOBUK! Jaz še nikoli v življenju nisem klobuka niti nosila, kaj šele, da bi ga naredila sama, tako, da prosim za navodila (če katera ve, seveda), kako doma narediti klobuk. In ideje, kakšnega sploh. Bolj, kot je zmešan, boljši bo.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 19:52:48
|
|
|
|
susica
|
sicer nimam ojma o klobukih, lahko pa ti predlagam da pogledaš na: http://www.otokzakladov.com/
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 19:58:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, sem - in saj tale je fajn odpičen, ampak zdaj si moram poleg klobuka predstavljati še sebe z njim na glavi.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:05:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Veselo ustvarjanje želim... O, hvala... čeprav razmišljam, ali ne bi raje kakšni, ki ima kaj več ustvarjalne in umetniške žilice od mene, plačala kakšen € za to.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:09:24
|
|
|
|
rija
|
jaz ti ga edino naredim....pa mam točno enega pravega zate v mislih
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:10:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa mam točno enega pravega zate v mislih Kaj - a da mi bo ku*ac z glave štrlel?
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:15:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija pa mam točno enega pravega zate v mislih Kaj - a da mi bo ku*ac z glave štrlel? a misliš, da jaz samo na to mislim? no....kar dostikrat res....
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:16:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Resno, Rija... o kakšnem denarju govoriva, da mi v enem tednu narediš klobuk (sliko pa jaz narišem - še čakam na idejo)? Za materiale me čisto nič ne briga, kakšni so - najcenejši so OK. Bistven je videz.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:20:33
|
|
|
|
rija
|
hmm...ne vem....sem čisto not padla v ustvarjanje ene kolekcije odštekanih kril če je klobuk odštekan, ni glih najbolj poceni....no. sicer je odvisno, kam bi ga dala zraven..... kaj boš pa spodaj oblekla?
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:21:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kaj boš pa spodaj oblekla? Ojej... na to pa sploh še nisem pomislila.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:22:14
|
|
|
|
rija
|
pa ne morem ti klobuka narest, če ne vem, kaj boš mela spodaj. za kakšno priložnost, kaj hočeš z odpravo povedati....vse rabim vedet
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:24:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija za kakšno priložnost Za Lady piknik. kaj hočeš z odpravo povedati Čisto nič. Firbca grem past tja in brez klobuka ne smem pridt.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 20:32:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kaj boš pa spodaj oblekla? Klasične črne hlače?
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 21:32:13
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija za kakšno priložnost Za Lady piknik. kaj hočeš z odpravo povedati Čisto nič. Firbca grem past tja in brez klobuka ne smem pridt. lol, jest sm ti pa hotla svetovat da tja poglej za ideje... pač na piknike od prejšnjih let pol ti pa sam še une konjske dirke v angliji ostanejo (od tam pa tut metulji, lol)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 22:46:51
|
|
|
|
MAŠKA
|
Men je najboljši tisti telefon na glavi... pa nič ti ni teba šivat
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 27.5.2010 23:07:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija kaj boš pa spodaj oblekla? Klasične črne hlače? pa ne morš met črnih klasičnih hlač na lady piknik....nooooooooo....
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 28.5.2010 8:28:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne morš met črnih klasičnih hlač na lady piknik....nooooooooo.... Zakaj ne? Kombiniram jih lahko s čemerkoli (zgoraj), pa po barvi pašejo k vsemu, pa... A ni to en tak "must have", kot rešilna bilka za povsod?
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 28.5.2010 15:27:38
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija ne morš met črnih klasičnih hlač na lady piknik....nooooooooo.... Zakaj ne? Kombiniram jih lahko s čemerkoli (zgoraj), pa po barvi pašejo k vsemu, pa... A ni to en tak "must have", kot rešilna bilka za povsod? Na tako zadevo meni paše lahka oblekica.
|
|
|
|
RE: Rija (ali ostale z idejami) 28.5.2010 16:24:14
|
|
|
|
Felicita
|
jest tut ne bi šla v črnih hlačah, lol... sicer pa ideje: s temle pomoje ni neki velik dela: neki pa še tuki: http://www.alltopmovies.net/the-top-10-silliest-hats-in-england/ jest osebno bi si pomoje kupla navaden slamnik in potem prebarvala zogrnji del na rdeče, narisala črne pike in dodala stiropor kroglico za glavo... na krajce pa kake dekorativne pika-poke pa je.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?