Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rija, ker si glih v formi... 13.4.2010 19:05:17
|
|
|
|
Paštetka
|
.. prosim še meni poišči za hodnik eno tako klop, tabure, stol... akj pa vem kaj... V glavnem nekaj enostavnega, po možnosti puter ali sveže zelene barve, lahko tudi črne. Spodaj mora imeti prostor, da se na hitrco porinejo noter čevlji, sedalo tako, da se lahko vsedeš, preobuješ ali odložiš jakne, torbico, široko max. 35 cm, dolgo cca. 1 meter, po možnosti usnjeno misija nemogoče Aja, pa kje v bližini se mora dati kupiti
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 13.4.2010 19:14:13
|
|
|
|
rija
|
srce, to ti pa prej narišem kot pa najdem v bližini
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 13.4.2010 19:23:14
|
|
|
|
rija
|
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 13.4.2010 19:41:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka http://www.pohistvo-zakelj.si/izdelki/tabure/tabure2.jpg evo, kaj takega, samo ožjega no, nekaj takega daš narediti mizarju po merah, atek iz Moravec pa ti zgornji del obloži s peno in obleče v usnje :)
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 14.4.2010 7:20:21
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kakšen atek iz moravec? Verjetno Š. Drugače pa tudi jaz iščem nek ala tabure za sest ko se preobuvaš. Samo so mi vsi ti preveliki. Ta Rijin bi bil super, če bi ga dala na drugo steno v hodniku (1,2 širok hodnik) samo potem sem s čevlji že preveč daleč v stanovanju. Jaz čakam,da mi naredi klik ko bom kaj našla. Grem v Graz v kratkem in imam namen kupit še par malenkosti. Po dobrih petih letih finiširamo stanovanje
|
|
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 14.4.2010 9:45:25
|
|
|
|
tajtaja
|
kakšen atek iz moravec? user posted image Ta atek je teti od mojega delal omare za vhod in hodnik. Zelo, zelo lepo. In med drugim je tudi ena taka oblazinjena klopca z predali spodaj (za copate, pribor za čiščenbje čevljev, čevlje). Sem dobila idejo za našo garderobo.
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 14.4.2010 9:56:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** Verjetno Š. aha
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 14.4.2010 15:06:09
|
|
|
|
Poka
|
Prvi dve sliki prideta v poštev, če imaš grad in predsobo dimenzij 300 m2
|
|
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 19.4.2010 11:17:34
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js iščem tako klopco že celo večnost. trenutno gruntam, da bi kar od ikeje kupila eno zadevo...pa gor en povštr ruknem. se pa odpre in maš not za spravt kej http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20106492
|
|
|
|
RE: Rija, ker si glih v formi... 19.4.2010 22:58:17
|
|
|
|
MiNa*
|
lepo prosim, kdo je ta atek iz Moravč? In kakšne so kaj cene, če daš kaj takega naredit?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?