|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ricinusovo olje
30.11.2011 19:07:07   
Anonimen
Koliko ga je treba spit (2 jedilni žlici?)? Kdaj (ponekod piše na tešče zjutraj, ponekod pred spanjem)? Kaj se zgodi? Brala sem o močnih krčih in driski.. A se potem pojavijo popadki? V kolikem času? Če ga spijem npr. zjutraj na tešče in do večera ni popadkov, a lahko potem zvečer spijem še 2 jedilni žlici tega sranja?

HELP!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ricinusovo olje
30.11.2011 19:17:46   
Paštetka
Zakaj bi si pa želela imeti močne popadke in krče? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2011 12:48:26   
Anonimen
Vrjetno zato, da bi me že prijelo in bi lahko šla RODIT. 

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2011 13:05:27   
mika
o MOJ BOG....ti bi se rada predozirala z ricinusovim oljem, da bi šla rodit????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Popadke sprožijo hudi, res hudi krči.. npr. po salmonelini okužbi..... In dvomim, da si poleg podpadkov želiš še hude prebavne krče....

< Sporočilo je popravil mika -- 2.12.2011 13:06:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2011 16:15:42   
Anonimen
Pa saj ste smotane ženske. user posted image user posted image user posted image
Hočem popadke, pa tud če se zraven pojavijo krči in prebavne motnje. Mi je čist vseeno, sam da grem RODIT! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2011 16:19:28   
tanjusi
Tole ricinisovo olje kar precej odsvetujejo zadnje čase , tak da po moje raje ne poskušaj, po moje je bolje ena fajn posteljna telovadba z tem da mu pride vate:-), preizkušeno!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2011 18:54:47   
evangelie
jz sem pri 1. zjutraj spila 1 žlico, rodila sem isti dan, malo pred polnočjo. Pa daleč od tega, da povzroči hude krče, sam na wc te parkrat požene...Jz bi ga vzela tudi 2., pa je mala pohitela in si izbrala 2 dni pred PDP...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2011 6:12:16   
Anonimen
HVALA! Tak odgovor sem iskala. Že grem pit. user posted image

(odgovor članu evangelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2011 17:27:10   
valči
Moja tašča je dvakrat dobila ricinusovo olje za spit in oba otroka pol rodila spontano s popadki.Te začne šraufat,hodiš na sekret,vmes se popadki pojavijo in ni rabla umetnih.Zadnjega je rodila dve uri od zaužitja ricinusa.Prvega(moj možek) pa brez ricinusa,ker se je samo začelo dva tedna prej.

Sva se glih zadnjič pogovarjale,da so včasih vsem pospešili tako porod in malokera je rabla umetne popadke.Le presredke so po redu rezaliuser posted image Je bilča vsakič prerezana in vsaka njena cimra...

Ko sem tretjo čakala,sem hotla to kupit,pa mi je odsvetovala,češ,boš še doma rodilauser posted image In bi res,če bi ricinus pila.Prvi popadek ob pol treh zjutraj,od doma sva šla ob štirih zjutaj,v bolnico prišla 8 centi odprta,rodila ob 6. zjutraj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2011 17:27:54   
valči
Pa javi,kako je bilo,me res zanima razplet.Pa srečno!user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?