|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ribe
8.6.2005 16:24:21   
Natas@
Kdaj ste dale vašim prvič ribe in pa kakšne.

Mi2 sva danes imela za kosilo postrvi pa je tako usta zraven odpiral,da sem mu dala malo in se je kar oblizoval, ker je bilo tako dobro. Aja, da ne bo pomote, sem zanj skuhala posebej kosilo in smo hkrati jedli pa je bolj v najin krožnik gledal kot v svojega. Mu je že dišalo.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ribe
8.6.2005 16:31:28   
Anonimen
Mahhh,kar naprej se bere pa pediatri in alergologi nekaj odsvetujejo.
Našemu celo do treh let,naj ne bi jedel ribe.
No tvoj jih je že zaužil,boš videla,če bo kakšna reakcija.Ribe pa so zdrave.Moj mož je na ribah gor zrastel nikoli ni bil bolan,močnih kosti;)nobene alergije.
Jaz jih ne pripravljam samo zato,ker mi blazno smrdijo,ne morem iz svoje kože,na žalost pol dva dni nič ne bi jedla.
Nič pa nimam proti,pa če kdo drug nardi in pridem na že narejene;)
Našemu smo poskusili pri devetih mesecih dat tuno Riomare,nor je najo.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ribe
8.6.2005 16:42:30   
Anonimen
Nekje okoli 9. meseca.
ko otrok poskusi in se navadi na sadje, zelenjavo, žita, stročnice in skuto in jogurt.
Ribe so pred mesom in nekako vzporedno z mlečnimi izdelki, mleko in meso pa šele po enem letu.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ribe
8.6.2005 16:51:32   
Maxica
Jaz sem mu dala pri kakšnih sedmih mesecih tako od svojega kosila par koščkov osliča in ga je prav rad pojedel. Ni bilo nobene reakcije, tako da sedaj, kadar imamo mi ribe za kosilo, tudi njemu dam par koščkov. So pa baje ribe res kar alergene, tako da ga opazuj, kako bo, pa če bo ok, mu lahko daš tudi drugič. Srečno!:sloncek:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ribe
8.6.2005 20:50:18   
Anonimen
meso smo ji dali kmalu po 6. mescu, ribe pa okoli 7. meseca. mlečne izdelke s 6. mesecem, kravje mleko pa za kuho tudi s 6. mesecem, pije ga pa od enga 9. mecsa, ker ga prej ni marala.

če je na vse treba čakat do 1. leta kaj pa pol vaši otroci jejo? kr neki! :zmeden::ups:

lp, lara

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ribe
8.6.2005 20:51:29   
tia&silvija
Nam je pa pediatrinja rekla, da lahko jemo vse samo moramo najprej preverit, da ni na kaj alergičen.

Tako, da smo začeli jesti pri 4 mesecih (sadje, zelenjava), pri 5 mesecih ribe in meso, pri 6 mesecih jagode , maline, itd., pri 7 mesecih pa rumenjak.
Zaenkrat nismo na nič alergični in upam, da bo tako tudi ostalo!

LP, S&T

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ribe
8.6.2005 20:53:47   
Anonimen
se strinjam! probaš pa če ni alergije samo tako naprej!

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ribe
8.6.2005 22:18:57   
BARBARA R.
Kar zgodaj.Ne vem točno kdaj.Je pa jedla predvsem mlrskega lista in morskega psa. Slednji je super, ker ima le sredinski hrudtanec in ni skrbi zaradi kosti.

:muca:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ribe
8.6.2005 22:44:18   
metuljčica 5
Kdaj pa tuno -rio mare?:zmeden2:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ribe
9.6.2005 8:55:25   
Anonimen
metuljčica poskusi-mi smo pa ni bilo alergične reakcije,jo ima pa ful rad.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?