Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rižolino...kdaj? koliko? 10.11.2005 11:36:28
|
|
|
|
Čajček
|
Pozdravljene! Moj fantek je star 5, 5 meseca in sva se do zdaj polno dojila. Zadnji teden sva začela jesti kaki in mu je strašansko všeč, za okus pa je poskusil banano, jabolko in grozdje. Vse brez težav. Zanimanje za hrano se mu je močno povečalo, saj prav grdo gleda, ko jemo . Je pa res, da se je začel ponoči bolj pogosto zbujati in je vsakokrat lačen. Verjetno je čas, da mu dodamo kakšen rižolino al kaj podobnega, vendar ne vem ne kaj, ne koliko . Kaj ste jim dajale ve? A kar rižolino ali obstaja kakšna bolj bio varianta riža...al se skuha kar navaden riž? Vsake pomoči bom zelo vesela... aja, še to. Naš kaka enkrat na teden, pa ne vem če je riž najbolj primeren...kaj pa potem? Hvala in lep sončen dan vsem! (nevedni)Čajček
|
|
|
|
RE: Rižolino...kdaj? koliko? 10.11.2005 12:35:57
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! V DMu lahko kupiš od Alnature BIO riževe kosmiče ki jih samo zmešaš s svojim izbrizganim mlekom. Pa mislim da jih ima tudi HIPP. Jaz mu jih delam z adaptiranim mlekom (ker nimam več svojega). Sem mu pa na začetku nardila eno malo kavno skodelico (iz. pribl.120ml mleka), zdaj pri 7mesecih mu jih delam pa iz 200-240ml mleka (pa včasih poje vse, včasih pa pusti pol salce). LP Tina
|
|
|
|
RE: Rižolino...kdaj? koliko? 10.11.2005 13:14:57
|
|
|
|
Bučika
|
Tinatona,kdaj pa mu daješ rižolino?Zjutraj, zvečer..? Namreč jaz ga bolj uporabljam za zgostit kakšne kašice, a ne vedno. Lp
|
|
|
|
RE: Rižolino...kdaj? koliko? 10.11.2005 13:45:32
|
|
|
|
fricka
|
Moja tudi težko kaka, zato ji kuham riž, ki ima dodan divji riž. Na koncu dodam adaptirano mleko in zmiksam z paličnim. Divja zrna, ki se ne zmiksajo popolnoma vedno delujejo in kakamo brez problemov. Sem pa danes slišala pri pediatru pridigfo, da ne dajati rižolina ampak raje kuhati riž ali polento.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?