|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižolino, keksolino....
15.10.2009 9:48:44   
nova_tukaj
Zanima me, s katerim mlekom delate  rižolino in njemu podobno hrano za dojenčke. Namreč še polno dojim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižolino, keksolino....
15.10.2009 9:54:33   
Hope2
Kolk pa je star?
Dokler se polno doji z vodo ali svojim mlekom ali z AM. Pa najbrž samo rižolino. Keksolino ima gluten, če polno dojiš, še najbrž ni tolk star, da lahko že gluten je, pa en kup sladkorja v teh zadevahuser posted image

(odgovor članu nova_tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 9:55:52   
kjava
Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 9:59:05   
čmrgelj
mi do enega leta starosti nismo uporabljali kravjega mleka, temveč nadomestke od millupe (kupljene v millerju),
do enega leta starosti smo začeli jesti vse, po letu dni pa še kravje mleko in s tem čokolino,.....

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 10:31:28   
nova_tukaj
Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu.

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2009 11:11:43   
Najaa
Dajem ji kašice, ki že vsebujejo AM. Tiste brez Am imam pa za zgoščevanje.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2009 13:37:02   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj

Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu.

Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca.

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2009 14:13:38   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš.

Tudi jaz. Drugače pa se ti -linoti delajo z mlekom, torej s svojim ali AM.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 14:16:57   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj

Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca.

Ima jih Hipp, Milupa, Babylove, Novalac in še in še. Do sedaj sem zasledila samo -linote od Podravke (?), da jih je traba mešati z mlekom.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2009 10:20:00   
Nina00
Če še polno dojiš, si lahko poskusiš načrpati svoje mleko v katerega potem zamešaš riževo kašico. V tem primeru bodi pozorna, da kupiš tako, ki ne vsebuje dodanega AM (imajo sigurno v DM pa tudi Mullerju). Če pa si ne boš črpala svojega mleka, pa lahko kupiš riževo kašico kateri je že dodano AM in to mešaš z vodo. To je bolj enostavno. Lahko pa tudi kupiš riževo kašico brez AM in AM posebej ter mešaš to dvoje.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2009 10:25:05   
MATEJKA_
naša je večerjo nadomestila z GH s 7m (kosilo s 6m, ostalo kasneje). sem ji dajala aptamil mleko + razne kosmiče od milupe na žlico (samo kosmiče, ne pa tiste ki že vsebujejo mleko), pri 1 letu smo uvedli pri večerji kravje mleko+kosmiči, zdaj kupujem običajno rižolino (je brez sladkorja) ali navadni gris.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.