Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Riževa kašica - priprava z vodo 29.9.2004 21:35:12
|
|
|
|
Bučka
|
Obstajajo-mi jih jemo že od šestega meseca (sedaj 9,5)in sem zelo zadovoljna. Kupim jih večinoma v Mullerju saj so najcenejše, pa še veliko izbiro imajo.
|
|
|
|
Riževa kašica - priprava z vodo 30.9.2004 9:33:51
|
|
|
|
Ro-La
|
Mi smo jih kupovali v A, imajo boljšo izbiro (Milupa), pa je vsako probal 2krat potem pa ni šans, da mu še isto kdaj spraviš v usta in smo jih vstran metali (po 3 tednih), pa ta :hudicek: je tako drag....Sedaj pa kr Linote kupimo, jih z alpskim mlekom nardimo in zaenkrat so dobri. Stari pa smo 7 mesecev.
|
|
|
|
Riževa kašica - priprava z vodo 4.10.2004 19:11:28
|
|
|
|
MATEJA.*
|
Mi jih kupujemo v Sparu. Hippove in imajo veliko izbiro: jabolka z vanilijo, breskve z marelico, mešano sadje ... So zelo v redu. Mi jih jemo 45 min pred spanjem že od 4 meseca, tik pred spanjem pa še flaško in je sit, pa lepo zaspi. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?