|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rh -!
6.3.2007 13:58:20   
nussy
Pozdravljene punce!
Za mano je odstranitev pregrade, kmalu čakam M, potem pa v nove 'boje'.user posted image

Imam eno vprašanje, če morda katera ve. V bolnici sem zvedela, da je moja krvna skupina 0-. Razlagali so nekaj o injekcijah v nosečnosti, to bomo že preživeli, ampak me pa močno skrbi nekaj drugega.
Injekcijo naj bi dobil tudi po neuspeli nosečnosti. Sama sem imela SS v začetku 7. tedna, ampak mi niso dali nobene injekcije, saj niti še nisem vedela, katero krvno skupino imam. Ali je to zato, ker je bilo še tako zgodaj, ali bi jo vseeno morala dobiti? Ful me skrbi, ker nočem imeti že takoj spet težav, ko bi končno spet lahko zanosila. Ali morda katera ve, kako je s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rh -!
6.3.2007 14:06:51   
Anonimen
Tule boš našla odgovor.

http://www.mama.si/?menu=A008

Posebna protitelesa, ki lahko prihajajo skozi posteljico do otroka, se začnejo tvoriti šele v drugi polovici nosečnosti, prej pa ne. Takrat pa ti bodo dali že to injekcijo.

(odgovor članu nussy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 17:33:00   
sayuri
nussy, naj te potolažim.user posted image Nikar se preveč ne sekiraj. Sama sem tudi RH - in v današnjem času tole ni več takšen bavbav.
Tudi jaz sem imela en ss in nisem dobila nikakršne injekcije. Potem sem čez 2 leti ponovno zanosila. V 28. tedno nosečnosti sem dobila injekcijo v zadnjično mišico user posted image (nič en boli) - takoimenovani Rhogram.
Če je otroček v tebi prav tako RH-, kot ti, potem je to itak ok. Ta injekcija v 28 tednu pa se daje za vsak slučaj, če je otrok RH+. Tvoje telo bi namreč tega otročka zaznalo kot tujek in bi se ga hotelo znebiti. Z injekcijo pa dobiš protitlesa. Tole sem ti "po domače" razložila. user posted image  
Moj otroček je bil RH - , tako da tudi po porodu nisem dobila nobene injekcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 22:00:39   
guppy
Nič ne skrbi, tudi jaz sem Rh-. Na začetku nosečnosti ti bodo pogledali z enim testom, če že imaš kaj protiteles v krvi proti Rh+ zarodku in potem na osnovi tega odločali kako in kaj. Preživet pač moraš injekcijo v rito user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!