|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RhD negativen
5.4.2009 8:42:07   
Anonimen
Moraš injekcijo dobiti zjutraj, ko si tešč, ali to ni pomembno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RhD negativen
5.4.2009 9:01:52   
2.2.
ni pomembno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 9:38:19   
anika87
Ni pomembno, ampak prej ti vzamejo kri, naredijo t.i. Coombsov test in šele potem na podlagi testa dobiš injekcijo. Mene čaka v četrtek, zato vem, ker je rekla sestra, da bom zjutraj dala kri, potem pa bom prišla popoldne nazaj, lahko pa tudi drugo jutro, kako mi bolj paše. Tešč ne rabiš bit. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2009 10:26:02   
suzy85
jst nisem bla, pa tud noben ni nikol nič reku, da bi blo treba bit tešč

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2009 8:26:17   
LERO
A je katera imela kakšno reakcijo na to injekcijo?

Jaz sem zvečer bruhala, trebuh me še zdaj boli, čudno se počutim. Ponavadi se mi tudi zvečer trebuh malo zmehča, nocoj pa je bil celo noč trd. Mogoče je to od preutrujenosti. No, ne vem.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2009 8:55:38   
tanja1980
ne, nobene reakcije...

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2009 8:59:29   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Jaz sem zvečer bruhala, trebuh me še zdaj boli, čudno se počutim. Ponavadi se mi tudi zvečer trebuh malo zmehča, nocoj pa je bil celo noč trd. Mogoče je to od preutrujenosti. No, ne vem.

Jaz sem jo 5× dobila pa nikoli nisem imela reakcije ,.....pojdi se oz.vsaj pokliči G in povej kakšno je stanje..še posebno ,če imaš trebuh skoz trd in te boli.Pa srečno!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2009 23:10:49   
Anonimen
Pozdravljene vse, mene pa nekaj drugega zanima glede tele injekcije: ali ste tiste, ki ste RhD negativne in ste imele amniocentezo, po kateri ste tako ali tako dobile injekcijo IgG anti-D, dobile potem to injekcijo še v 28. tednu??? Oz. ali vas je ginekologinja vsaj poslala na ICT test ali ne? Ker meni je moja rekla, da ne rabim še enkrat dobit injekcije, če sem jo že po amniocentezi, Pušenjak pa je rekel, da je potrebno it še enkrat na ICT in če je negativen, jo moram vseeno še enkrat dobit. Pa me zanima, kako je bilo pri vas?

Hvala vsem za odgovor! 

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2009 9:43:25   
Pavarotti
Jaz sem dobila injekcijo po amniocintezi in zdaj jo dobim ponovno v 28 tednu. Še prej pa moram dati kri.

Torej po moje bi tudi ti morala dobiti injekcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2009 10:40:30   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: LERO

jst nisem mela nobene reakcije

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2009 22:36:31   
slovenka
JAz sem dobila injekcijo po službi - popoldne, torej sigurno nisem bila tešča. Sem se malo bala zadeve, ampak sploh ni bilo nič reakcij. Po porodu sem mislim da drugi dan dobila spet injekcijo, pa tudi nič narobe.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2009 21:02:09   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JAz sem dobila injekcijo po službi - popoldne, torej sigurno nisem bila tešča. Sem se malo bala zadeve, ampak sploh ni bilo nič reakcij. Po porodu sem mislim da drugi dan dobila spet injekcijo, pa tudi nič narobe.

Popolnoma enako, še bolelo ni user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?