|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultat po 1.ciklusu klomifena
24.2.2009 10:12:22   
divans1
Danes je 12.dan ciklusa in sem šla na UZ, jemala pa sem pol tabletke zjutraj, pol pa zvečer. In je ginekologinja končno neki lepega povedala. Je rekla, da sem zelo lepo odreagirala glede na najmanjšo dozo. V levem jajčniku sem pridelala folikel velik 22mm, na desnem pa folikel velik 29mm. Je rekla, da je to dobro in da morm met obvezno danes in jutri spolni odnos. Prejšnji mesec (ko še nisem jemala tablet),  pa sem imela tak čas velika folikla 9mm in 13mm. Kaj pravite punce??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rezultat po 1.ciklusu klomifena
24.2.2009 10:14:49   
neodkrita
Vse čestitke in, da boš pridno slončkala, da bo rezultat pozitiven!!!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 10:36:41   
T1979
Divans1 super.  user posted image  user posted image  Pridno user posted image . Pa javi rezultat.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 8:53:43   
beba75
divans1 to je pa super rezultat. Jaz kljub klomifenu ne pridelam več kot 22mm velik folikel. Zdaj pa res imata šanso da rata. Malo težko bo res user posted image zato ker moraš, ampak probajta odmislit to in uživajta. Držim pesti za tebe!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 8:56:55   
buča
29????A so tolk velki tud???22mm še ja,ampak 29????user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?