Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 17:20:19
|
|
|
|
total
|
Kolk pa to stane?
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 18:00:38
|
|
|
|
Tia27
|
Prek Relaxa,tukaj si poglej:www.relax.si, je pa že vse ful,lp
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 18:53:31
|
|
|
|
pinkiponki
|
mi smo bili lani, pa je blo ful fino, predvsem zato, ker smo imeli klimo
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 20:33:09
|
|
|
|
Laubica
|
Mi tudi -samo smo si rezervirali apartma na Ugljanu
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 21:06:47
|
|
|
|
Tia27
|
ja letos je folk čist navalil na Jadran,mislim še sreča da smo zadnjo hiško dobil,noro.
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 26.2.2007 21:38:32
|
|
|
|
spelaz
|
Mi smo bili tudil lani. Super. Sem pa zdajle letela rezervirat. Upam da dobim še kaj frej . Kateri datum pa ste rezervirali? Mi bi šli od 30.6. do 14.7.. Sem pa rezervirala preko Sunlife-a.
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 27.2.2007 13:04:01
|
|
|
|
Tia27
|
mi gremo od 7.7. za en teden, slabo boš še kaj našla, upam da boš, ampak letos je folk navlil,noro.lp
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 27.2.2007 14:02:35
|
|
|
|
bini
|
uf... še dobro, da gremo mi letos že v začetku junija, takrat menda ne bo tako hudo... me pa zanimajo tele hiške v novalji - a je kaj senčke na plaži??? je primerno za 3 letnico in 1 letnika??? predvsem senca nas zanima, ker drugač moža težko ven dobimo :))) hvala
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 27.2.2007 20:47:09
|
|
|
|
spelaz
|
Evo, dobila potrdilo rezervacije. Uf, sem bila kar malo v skrbeh, ker res ne vem, kam bi potem šli. Lani nam je bilo takooo superrrr. Res pravi dopust. Sem pa rezervirala preko www.sunlife.si (rezervacije in info na bimtrade.metka@siol.net) Je senčka (v veliki večini primerov je pred hiško drevo). Mi smo bili lani z 2-lernikom, letos pa s 3-letnikom in 8-mesečnico. Pa je super - pred hiško daš bazenček, igrače, blazine, ti pa zraven na ležalnik in sam čekiraš pa spore rešuješ . Je pred hiško tudi fajn miza z marelo. Na plaži je tudi senca - se je sicer treba mal zborit, sam jo je kar dosti. Sicer so pa hiške minutko od morja, tako da lahko kar hodiš od hiške do plaže, ko se hočeš skopat.
|
|
|
|
RE: Rezervirala sem dopust! 1.3.2007 11:20:37
|
|
|
|
Tia27
|
sem vidla to stran od sunlifa, a so res tok dobr opremljene kokr je na sliki,pol bi jst tud raj kle poskusila dobit 14 dni,ker prek relaxa so imeli samo 7 dni še prosto, predenj da plačam rezervacijo bom poskusila še tukaj,tud od 30.6,no,če nam rata se pa pol vidmo ane ,moja dva sta-punčka 3 in tamau bo takrat 11 mesecev,lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?