Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Retrofleksija maternice 5.7.2007 0:32:13
|
|
|
|
soncnica79
|
Lep pozdrav! Prvič v življenju sodelujem na take vrste debati. Ko tako berem vaša sporočila, vidim, da res nisem edina, ki ima težave. Najprej naj sporočim vsem, ki ČAKATE, da bo, da nas je OGROMNO!!!! Zanima me, ali ima katera težave z nazaj obrnjeno maternico oz. retrofleksijo. To imam namreč jaz. Prav tako imam eden izmed jajčnikov policističen. Z možem se trudima že 2 leti, pa še ni nič. Septembra sem naročena pri G in takrat bom izvedela, kaj bodo naredili z mano. Pred letom dni sem jedla tri mesece klomifen, pa ni bilo nič. Preizkusili smo tudi že vse poze, merjenja temperature... Če je bila katera v podobnem zosu in ve, kaj me čaka, naj mi prosim sporoči. lp soncnica
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.7.2007 9:34:55 >
|
|
|
|
RE: RETROFLEKSIJA MATERNICE 5.7.2007 7:23:18
|
|
|
|
tintin
|
Živjo, verjetno je pri tebi problem prej policističen jajčnik kot pa retrofleksirana maternica, ki je sicer normalna oblika maternice s katero se ponaša cca 10-20% žensk. Tudi jaz sem med njimi, ampak zaradi tega nisem imela posebnih težav. Dvakrat sem zanosila bolj ali manj brez težav (prvič po 5 m., drugič po 3 m.), sicer sem imela prvič izvenmaternično nosečnost. Nazaj obrnjena maternica pri zanositvi nima vloge, le v nosečnosti je od začetka malo neprijetno, dokler se ne postavi pokonci, saj malo pritiska na mehur.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?