Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Resnica,resnica.....aaa..boli. 11.12.2007 20:25:33
|
|
|
|
daysi
|
Jaz sem zraven ti lahko pomagam. Samo zanima me, kako se misliš te diplomske lotiti? A boš izvajala kako posebno metodo?
|
|
RE: Resnica,resnica.....aaa..boli. 11.12.2007 20:45:40
|
|
|
|
fugeela
|
jst sm si našla kader strokovnjakov in zaenkrat mam že kar nekaj literature...ne bo šlo za dieto!!!!!!! ampak za spremembo navad!!!!!!!!! in preprečevanje nevarnega obnašanja do lastnega telesa...jst sama osebno sem probala v svojem kratkem življenju probala že čist vsee...bla sem celo na bolnišničnem zdravljenu v Stični pa mi ni uspelo..in veš kaj..moj zdravnik mi je rekel.."poznam razmere pri vas doma,mislim da se ti ne zanemarjaš same sebe..imaš zgolj PREVEČ SPOŠTOVANJA DO HRANE! ..in potem sm pomislla..kolk mora bit deklet s podobnimi težavami..in rekla sem si,prvo moram neki nardit sama..tko..jem vse po malo večkrat na dan,pijem in organizmu puščam da porabi hrano...a najpomembnejše je da sem poštimala podstrešje. in v enem mesecu je šlo 5kg.
|
|
|
|
RE: Resnica,resnica.....aaa..boli. 12.12.2007 8:06:24
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: fugeela ..in rekla sem si,prvo moram neki nardit sama..tko..jem vse po malo večkrat na dan,pijem in organizmu puščam da porabi hrano...a najpomembnejše je da sem poštimala podstrešje. in v enem mesecu je šlo 5kg. Uh kakšna ugotovitev Vseeno pa veliko sreče pri diplomski nalogi in projektu upam, da boš kaj dosegla čeprav dvomim. Diete so preveč zakoreninjene in ljudje nasedajo čudežnim tabletkam in hočejo rešitev TAKOJ zdaj in to je krivo da se lotevajo diete na dieto.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?