Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 19:55:57
|
|
|
|
mujcek
|
pikice, kaj je danes z vami, da ste tako nestrpne? Kaj se to dogaja z vami; razumem, da smo nestrpne kakšen dan pred nepričakovano M, ampak toliko dni prej? :zmeden2: Saj vem, da je hudo, ampak vseeno, a ni vredno počakati in videti :modri:, kot pa prehitro delati test in doživeti razočaranje...
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 20:11:55
|
|
|
|
Maša26
|
OjMojca, a te je le premamil test ;):ups:;);):ups: Ja, drugega ti ni mogel pokazat, pa saj to že sama veš ;) Težko rečem za znake, ker sem jih sama že tolikokrat imela in bila pri sebi prepričana, da sem :nosecka:, pa potem nisem bila.. Poskusi se do četrtka malo zamotit, potem pa če bo :roza::modri::roza:, bo veselje v hiši :bravo::bravo:9nebesa:bravo: Sicer pa, jaz si bom poskusila vbiti v glavo, kar je napisala cuma: narava že ve, kaj dela. Čeprav to težko sprejmem, moj pco in to.. :zmeden: V glavnem Mojca, zaradi te ene črtice se niti slučajno ne sekirat!!!!
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 20:19:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Maša!!! Saj se ne sekiram,kajti čre po pravici povem sploh ne vem kaj mi je blo,da me je takop premamilo,tako sem pričakovala eno samo črtico.Mogoče mi je bil dolgčas po mojem lubiji in zato sem ušpičila neumnost,čeprav mu nisem povedala. No se bom pa že vem lažje učakala četrtka,ker bodo začeli v torek z obnovo kopalnice in bom polno zaposlena s komandiranjem.Pa mogoče bom še celo počakala do 1.04.kar bi bilo seveda najbolje. Maša sedaj mi je nekam ful slabo,pa še šunko sploh nisem mogla požret pa sem jo imela tako rada vedno. LP Mojca :sloncek:::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 20:28:15
|
|
|
|
Skye
|
"Test za ugotavljanje nosečnosti Baby CHECK zazna nosečnostni hormon od prvega dne izostale menstruacije dalje. Baby CHECK lahko zazna nosečnostni hormon že nekaj dni pred izostankom menstruacije, če uporabimo prvi jutranji urin" -------> verjetno pri 1% žensk, tako da res nima smisla prej delati testov.
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 20:33:01
|
|
|
|
Maša26
|
;);););) Take neumnosti dobro poznam :ups:;):ups: Ja kopalnica te bo sigurno zaposlila. Ti a veš da že mene zelo zanima tale tvoj test v četrtek :)-:)- Saj veš, vse upamo na :modri::roza::modri:!!! Jaz zase tudi že planiram, kdaj bom spet delala test, če :hudicek: še ne bo. Nikoli si nisem mislila, da je tole s :nosecka: in testi taka znanost :ups:.. Sem mislila, da se pač odločiš za :nosecka:, ukineš zaščito, :hudicek: zamuja, narediš test in :modri::roza:. In to je to. 9nebesa sedaj pa doživljam take drame z zamudami, eno črtico, ki te zabije do nafte, raznimi rahlimi črticami.... UF!
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 21:00:43
|
|
|
|
KIRA
|
živijo mojč! večina teh testov, ki so pri nas na trgu je zelo dobrih. rezulata pa pokažejo že od prvega dne, ko ti izostane M. če pa kaj prej, pa ne vem. odvisno je najbrž od količine nosečniškega hormona v krvi. če ti ne pokaže +, par dni počakaj in pol znova... Lp pa da bo :modri:
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 21:13:59
|
|
|
|
Anitka
|
Punce tudi jaz pravim - ne bodite neučakane, čeprav je težko. Amapk ne moremo po vsej sili riniti z glavo skozi zid, ko itak vemo, da nam včasih še nekaj časa po zaostali M test zaradi prenizke koncentracije nosečniškega hormona ne pokaže :modri::duda::roza: Je res brezveze metat denar proč. Raje dajte ta denar na stran in vam bo prišel prav kasneje - morda za plenice.;) Vsekakor pa vsem :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da čimprej zagledamo željene :modri::duda::roza:
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 21:40:46
|
|
|
|
anajmad
|
Povem po pravici,nikoli v življenju nisem delala testa.Ne dam kaj veliko na to.Men so test delal sam v bolnici,ko sem imela atipično pljučnico in bi mi mogli slikati pljuča,pa sem se spomnila,da mi zaostaja menstruacija.Takrat so mi prvič delal test in je bil pozitiven,to je bilo takrat,ko sem bila noseča za Vida.Ne vem,zakaj ste tako neučakane.Počakajte,da:hudicek:izostane vsaj nekaj dni pa delajte teste veselo.Vem,da se nekatere matrate že kar dolgo časa,tudi jst sem se -skoraj 6 let in pol in nikoli me ni premamilo.Tisti feeling je,ko čutiš, da imaš nekaj pod srcom.Ne vem:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Resnično testi prej ne pokažejo??? 26.3.2005 22:49:39
|
|
|
|
KMALU
|
Na testih lepo pise kdaj jih lahko naredimo in vecina je takih, da pokazejo pravi rezultat sele po izostanku menstruacije. Razumem zeljo in nestrpnost, ampak ne razumem zakaj nenehno ista vprasanja o tem ali test lahko naredite prej. Ja lahko, samo rezultat ne bo pravi oz ne bo 100%... Poleg tega boste porabile veliko denarja za brez veze. Strpnost pa bo vse ok.. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!