|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Res bi želela vaše mnenje, ideje
7.8.2007 9:14:20   
timoteja
in sicer se bova z mojim lubijem v kratkem (beri v roku 1 meseca) poročila, saj sem srečka nosečka (5 mes. kar zajeten trebušček). Poroka bo v ožjem druž.krogu, prava fešta za prijatelje bo ob vrnitvi iz morja. Glede na to,da se bova poročila in bo predvidoma še fino toplo, a se za moškega spodobi, da ima tudi suknjič? A moram tudi jst met kostim, namreč imam doma ene krasne noseč-hlače, zraven sem si mislila kupiti bolj svečano bluzico, nakit, frizer, make up , pa tako. A bi jst mogla imeti tudi kostim. Ker bo poroka bolj kot ne formalnost glede na to da že 10 let živiva skupaj, imava otroka, bo samo civilna poroka ter svečano kosilo. A se mi splača kupovat nek ful kostim, glede na to da sem pol še na dopustu, v službo skoraj ne bom več hodila, pol bomo pa že bebico dobili. Prosim ,p omagajte z nasveti, časa je bolj malo, zato vse babnice, ideje na plano. Lep pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Res bi želela vaše mnenje, ideje
7.8.2007 9:16:54   
sayuri
JAz ti bom rekla takole: Naredi si tako, kot tebi paše in kakor je tebi všeč in v čemer se boš ti dobro počutila user posted image .

JAz bi se tud v kopalkah in bosa poročila , če bi meni tako pasalo user posted image

Pa čestitke za poroko user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2007 9:18:54   
Anonimen
točno tako, kot je napisala sayuri.. user posted image user posted image user posted image

Naredi tako, da se boš ti počutila udobno in sproščeno!!!!user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2007 9:20:56   
ribica.

Jaz na tvojem mestu ne bi kupovala kostima. Pa ne samo zato, ker ga potem ne bos več oblekla, ampak zato, ker me ne gane to, za kar rečejo "da se  spodobi". Saj se obleči posvojem okusu, pa tud če bi vse babice rekle, da bi bla lepša v kostimu. Seveda če je tebi kostim prva izbira, pa tudi prav. Vsekakor bodi zadovoljna sama, potem šele ostali opazovalci.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2007 9:29:12   
lelaval
Točno tako, kot so ti že napisale - uredi se tako, kot tebi paše (pa tvoj bodoči mož isto). Če ne želiš kostima, ga res ne abiš oblečt.
Pa čestitke za poroko in lepo user posted image  do konca.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2007 9:33:46   
Anonimen
ti se obleč kukr ti paše. jaz bi na tvojem mestu dla agor kake bele hlače pa kako ful fenski beli čipkasto tuniko. ja zame je poroka pač bela. ti pa nared kakor hoč :)

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 9:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ti se obleč kukr ti paše. jaz bi na tvojem mestu dla agor kake bele hlače pa kako ful fenski beli čipkasto tuniko. ja zame je poroka pač bela. ti pa nared kakor hoč :)

jaz bi naredila isto... bele hlače, belo tuniko... ali pa bi si kupila kakšno belo kiklco s celega... bi bila pa v belem
za moža, lahko da gor samo srajčko, pa kakšne lanene hlače... če boš ti bolj na sproščen način oblečena, naj bo še on...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 10:27:45   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: timoteja

namreč imam doma ene krasne noseč-hlače, zraven sem si mislila kupiti bolj svečano bluzico, nakit, frizer, make up , pa tako. A bi jst mogla imeti tudi kostim.

Meni se to zdi super, samo bolje bi bila tunika kot bluzica. Pasala pa bi tako bolj sproščena, recino cvetlični vzorec, kot bolj svečana-čipkasta ali zlata...lhko tudi kakšno luštno prozorno bluzico s topom spodaj... kar boš našla.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2007 10:57:39   
solatja
kot se počutiš... ne oziraj se na druge, ker 1) itak je vsaka nevesta najlepšauser posted image 2) tisti, ki bi kaj komnetirali, bi komentirali v vsakem primeruuser posted image  user posted image user posted image

tudi meni je bila civilna poroka samo formalnost in ker moj mož ni bil v obleki,  me je matičar hotel poročiti kar z mojim bratom, ki je il v obleki user posted image user posted image user posted image in za civilno poroko se mi je zdelo škoda delat kakršen koli cirkus.

kakor se ti počutiš - to je najpomembnejše!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2007 11:14:26   
timoteja
Hvala, super ste, rada vas mamuser posted image . Moramo en dan skočit do MB ali Gradza, da bi dobila kake lepe hlače - s tole belo barvo ste me fino prepričale. Ja, nekaj sproščenega, pa bo, ker pač nista človeka, ki bi se obremenjevala s tem, kaj drugi mislijo, rečejo, vidijo ipd. Hvala, punce, poročam, kako se bomo ušlihtali.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2007 14:42:39   
arielca
Mogoče ti bo v pomoč:

http://www.kepica.com/kolekcija.html

Meni je všeč tole:
user posted image   
user posted image
user posted image

Pa dober nakup user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.