Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 20:13:17
|
|
|
|
principessablu
|
daj ga na avto.net,bolha,salomonov oglasnik...drugače pa ti odsvetujem citroena,ostani na renaultu,jaz sem full nezadovoljna z piccasojem,skoz neki,tko da bom zamenjala..veliko sreče..
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 20:18:55
|
|
|
|
bilbo
|
v tem razredu samo S-Max
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 20:27:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Mi pa ravno kupujemo Espace, no moj bi ga rad imel. Za koliko pa ga prodajate tajtaja? Lahko mi pošlješ ceno tudi na ZS! Hvala
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 20:58:32
|
|
|
|
tajtaja
|
bilbo, katera znamka je že to?
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:00:52
|
|
|
|
noe
|
C-Max je Ford, men je ful všeč. Če smem vprašat, zakaj pa želite zamenjati dve leti star avto? Mal sem radovedna, lp
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:01:36
|
|
|
|
rija
|
tajtaja: c8 je en rang nižje od espaca.....jaz bi vam glede na velikost družine predlagala renault trafic passenger, tisti močnejši....mi ga imamo in je zakon cenovno pa ti je enak mislim da c8, samo placa pa je ohoho.....
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
.....jaz bi vam glede na velikost družine predlagala renault trafic passenger, tisti močnejši....mi ga imamo in je zakon cenovno pa ti je enak mislim da c8, samo placa pa je ohoho..... Ja, trafic je zakon
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:26:55
|
|
|
|
tajtaja
|
Moj mož noče slišati za še en po njegovem kombi , ker enega že imamo. Nekako zmeraj po dveh letih menjamo avto, čeprav smo za tega trdili, da ga bomo meli dokler bo šel . Ker hočeva nekaj novega, drugačnega, naju je tale C8 nekako najbolj prepričal, pa še cena nama paše. Ne vem po čem bi naj bil en razred za Espace-om, ker ma še več opreme. Bi vzeli tisto najboljšo varianto. Meni osebno je tale Trafic zelo všeč, ampak, kot sem rekla je mojemu za , ker hoče kao družinski avto. Le kdo bi jih razumel.
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:32:18
|
|
|
|
tajtaja
|
Rija, kaj maš ti tudi veliko familijo? Nikjer namreč nisem zasledila-ker če ne, se greš z tako velikim avtom luksuz.
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:36:11
|
|
|
|
rija
|
Ne, mi smo samo trije Ga pa uporabljamo še za službo, tak da ni glih luksuz. Je pa luksuz, ko gremo na morje
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:41:06
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tajtaja hvala za info boma z mojim še malo podebatirala.
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj maš ti tudi veliko familijo? Nikjer namreč nisem zasledila-ker če ne, se greš z tako velikim avtom luksuz. Če hočeš praktičen in neluksuzen avto za sedem ljudi,priporočam Dacio LOgan karavan. Od 7.990€ naprej .
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:50:25
|
|
|
|
tajtaja
|
NI za kja, Vrtnica. Se kar oglasi,če te kaj zanima. Za kakšne bolj konkretne informacije, kar se tiče opreme ali kaj, kar bo zanimalo tvojega, bom na RR zvlekla svojega
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:51:19
|
|
|
|
tajtaja
|
.
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:52:54
|
|
|
|
tajtaja
|
Od 7.990€ naprej . To je kaj za ta male? Hec! Maš kakšen link, ker se mi ne da iskat?
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 21:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Od 7.990€ naprej . To je kaj za ta male? Hec! Maš kakšen link, ker se mi ne da iskat? Ne, to je čisto res , saj smo na tehniki, a ne? http://www.dacia.si
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 29.8.2007 22:05:38
|
|
|
|
tajtaja
|
To moram mojemu pokazat, bi lahko vzeli kar dva, pa še bi nam ostalo . To že kdo ima? Saj mogoče pa je čisto v redu, samo mislim da se mož z tem ne bo strinjal.
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 30.8.2007 8:41:08
|
|
|
|
mojsoncek
|
Mi imamo trenutno Xsaro in sva z njo zelo zadovoljna. Zaenkrat imamo se dovolj prostora, le ko smo sli na morje je bilo malo premalo prostora. Ce pa samo pomislim, da se nasa druzinica poveca se za kaksnega clana, pa res ne vem kam bi se vsi dali. No, midva z mozekom tudi ze malo raziskujeva enoprostorce in sva se zagledala v C4 Picasso Grand (za 7 oseb). Ker sva do sedaj zadovoljna s Citroenom, bova verjetno pri tem tudi ostala. Ce te zanima, lahko tukaj malo pokukas: http://www.citroen.si/index.php?sv_path=6184,6281,10681 http://grandc4picasso.citroen.com/si/
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.8.2007 8:43:37 >
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 30.8.2007 18:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj mogoče pa je čisto v redu, samo mislim da se mož z tem ne bo strinjal. Hudo zahteven je tvoj mož
|
|
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 31.8.2007 10:52:05
|
|
|
|
Colt
|
V tem razredu S-max nima konkurence Sicer pa menjava avtomobila po dveh letih...šolski primer ekonomskega samomora. Ampak če zmorete, ni blema
|
|
RE: Renault Espace zamenjamo za C8-poznavalci... 31.8.2007 10:56:43
|
|
|
|
soncece24
|
S-max definitivno. Joj, kak bi mel.......
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?