Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Regres, poračuni...in izračun porodniške 5.3.2006 16:12:25
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Samo to me zanima. Sodelavka mi je povedala, da so ji v podjetju, kjer skupaj delava, v tisti seznam dvanajstih zadnjih plač, vpisali tudi regres in poračun. Kar ji je seveda kar lepo zvišalo porodniško. Seveda sem besna, ker meni tega predlani niso storili. Zdaj pa me zanima, ali je to obvezno, ali odvisno od dobre volje tistega, ki izpolnjuje tiste listine za CSD. Čez tri mesece namreč ponovno odhajam na porodniško in ne bi rada spet izvisela... LP, Pikapolonica
|
|
|
|
RE: Regres, poračuni...in izračun porodniške 5.3.2006 19:17:50
|
|
|
|
sazi
|
Regres ne gre v osnovo za porodniško, saj od njega niso plačani prispevki. Ne gre za nobeno dobro voljo, ampak za napako. Lahko pa porodniško zviša 13. plača, če jo imete - od te so plačani vsi prispevki.
|
|
|
|
RE: Regres, poračuni...in izračun porodniške 5.3.2006 19:23:46
|
|
|
|
Andra
|
Kot je rekla Sazi, se za osnovo za porodniško štejejo vsi prejemki od katerih so plačani prispevki. Prav tako so mi rekli tudi na CSD-ju.
|
|
|
|
RE: Regres, poračuni...in izračun porodniške 5.3.2006 21:15:52
|
|
|
|
lelaval
|
Ne sekiraj se, tudi meni ga niso vpisali, saj se ga ne vpisuje.
|
|
RE: Regres, poračuni...in izračun porodniške 6.3.2006 6:35:19
|
|
|
|
matahari
|
Kaj pa 13 plača in dobiček? Koliko vem se zato plačajo prispevki in celo višji od običajnih..pa dnevnice??
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?