|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Refundacija
24.1.2010 10:36:12   
t*e*j*k*a

Zanimam me kako je s plačo, če si na bolniški več kot 30delovnih dni?

ZZZS delodajalcu refundirala plačo. Ali delodajalec dobi nazaj celo plačo ali samo prispevke, neto plačo pa mora dati iz svojega žepa?

Jaz sem mislila, da dobi nazaj celo bruto plačo, ampak moj delodajalec trdi, da mu je ZZZS nakazal samo prispevke, torej mi mora on neto plačo dati sam.

Gre se zato, ker je moja zaposlitev "usluga" in sem sama plačevala vse stroške ki so nastajali prvih 30dni bolniške. Zdaj sem mislila, da bom končno kaj nazaj dobila, pa pravi delodajalec, da so mu vrnili samo prispevke, neto plače pa ne.

V čem je zdej fora, ker nekateri pravijo, da ZZZS vrača celotno plačo? A ti potem NETO plačo na račun nakaže ZZZS, ali gre vse preko delodajalca in on nakaže prej, potem pa čaka.

Upam, da me katera razume, ker sem ziher čudno napisala. V glavnem me zanima ali ZZZS vrne celo plačo ali samo prispevke???

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Refundacija
24.1.2010 10:37:37   
gita10
Je dobil kar bruto. Do 30 dni nič od 30 dni dalje je pa dobil vse.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2010 10:39:16   
t*e*j*k*a
Zakaj pa mi potem pravi, da je dobil samo prispevke? A je to sploh možno?

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2010 10:41:20   
Oceania
Verjetno bi rad zaslužil. Draga usluga je to.

Fornication Under the Consent of the King.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2010 10:49:04   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Lady Birdkiller

Verjetno bi rad zaslužil. Draga usluga je to.

to bo to- naj ti pokaže izpisek refundacije.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2010 11:05:03   
blaža
Sem bila v enaki situaciji in verjami, da je dobil vse komplet nazaj refundirano. edino možno je, da njegova računovodkinja ni dala pravilno vlogo notri al da se je kar koli zmotila. Refundirajo ti vse v celoti oz njemu. naj ti res pokaže izpisek, ki ga dobi, ker tam vse točno piše, kolko je dobil refundirano.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2010 16:29:42   
zmajaz
Mi smo imeli več kot pol leta delavca na bolniški, pa zzzs definitivno povrne VSE.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2010 18:17:17   
t*e*j*k*a
Ok, super, hvala za odgovore.

Bom zahtevala izpisek. Pa da vidimo na čem smo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2010 21:09:09   
daša
Povrne tudi prispevke na bruto, tako, da ga res ne staneš čisto nič!! Kar se plače tiče, no.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?