Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 13.1.2008 18:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet reklama.
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 13.1.2008 18:39:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Mah, verjetno ni blo tako mišljeno.
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 13.1.2008 18:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Reklama, ali pa ne- morda bo kateri punci na RR koristna informacija, in bo s pomočjo tega(psihične relaksacije) zanosila. Srčno upam, da je res, in da ni le reklama. aspirinčica
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 13.1.2008 19:45:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa saj Karmen je kul. Na RR pa ne hodi. Ukvarja se z neplodnimi ženskami, pa saj je mela v oni tud članek. http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2003/avgust/naslovna_tema_7.htm To je to. JOZE je po moje samo pomagat hotla.
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 14.1.2008 20:22:18
|
|
|
|
JOZE
|
Glede Karmen in reklame. Škoda, da človek ne pomisli na najboljše. Sej nima kej zgubit. Nikakor ne gre za reklamo. Sicer pa kakor kdo hoče. Moj namen je bila samo vzpobuda.
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 14.4.2008 14:09:07
|
|
|
|
mimikimi
|
A ve katera koliko stane en obisk pri njej?
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 14.4.2008 14:22:34
|
|
|
|
hati
|
Mislim da ena masaža 45minut stane 20€. Ne vem natančno, ker nisem bila že dolgo časa. Meni namreč masaže niso pomagale. Super pa da enim so. Sicer pa je res gospa Karmen tak balzam za dušo.
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 14.4.2008 16:23:10
|
|
|
|
pikovit
|
Aspirinčica zakaj misliš,da je reklama? O Dejzi a si si usposobila Abakusa ?
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 14.4.2008 18:41:11
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hati Mislim da ena masaža 45minut stane 20€. Ne vem natančno, ker nisem bila že dolgo časa. Meni namreč masaže niso pomagale. Super pa da enim so. Sicer pa je res gospa Karmen tak balzam za dušo. ja, tako je bilo nazadnje, tudi meni žal niso pomagale, še slabše je bilo v tretje kot 1.in 2. brez vsega , se pa strinjam, da je gospa Karmen res balzam za dušo, vsaj sprostiš...se, in najbrž da tud pomaga...
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 15.4.2008 5:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena, ki ji Karmen ni pomagala. Pa s tem kolk se hvali, da vedno ugane koliko foliklov imaš, je tudi vedno biksnila mimo in to ornk. Vse je stvar kako vrsto neplodnosti imaš, večini že pomaga s svojo "toplo" besedo, saj se ponavadi težko s kom pogovarjaš o problemih z neplodnostjo in tak pogovor z njo, ti pomaga k odprtosti in sproščenosti. Bi pa vse opozorila, da malo pazite kaj govorite, saj gospa zelo rada govori in tako marsikdo marsikaj izve o marsikom . Na RR se nas kar nekaj punc pozna in si zaupamo veliko stvari iz svojega življenja, vendar tam lahko izveš še veliko več stvari o določeni osebi . Prav tako je refleksoterapija že kar stara znanost in celo priznana v nekaterih državah. V centrih za neplodnost jo celo priporočajo in pare pošiljajo na refleksomasaže ali pa na akupunkturo. Nekaj mora biti na tem, vendar ni nujno, da bo vedno vsem pomagala. Če pa ne probaš, pa ne boš vedel . Kljub temu, da mi gospa ni pomagala, me v času postopka moj mož še vedno razvaja po podplatih, če drugo ne uživam 100 na uro
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 18.4.2008 20:46:54
|
|
|
|
mandreja
|
A bi se mogoče dalo dobiti telefonsko od te gospe? Sigurno ima katera
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 18.4.2008 22:52:46
|
|
|
|
Fargesia
|
Mandreja, jaz mam cifro od ene druge. sem bila prejšnji teden pri njej in je ful fajn! Piši mi Zs če želiš cifro.če ne drugega vsaj nekaj zase narediš, četudi nmogoče ne pomaga za lažjo zanositev.
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 19.4.2008 14:22:53
|
|
|
|
mandreja
|
Sej jaz imam tudi cifro od ene druge ki je baje tud dobra ampak jaz bi prav od te dotične Hvala vseeno
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 19.4.2008 19:36:29
|
|
|
|
m.rudovic
|
Gospa Karmen živi v Radomljah tel št..041 439 033 PA veliko sreče
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 19.4.2008 19:50:03
|
|
|
|
mandreja
|
Hvala za številko in veliko sreče
|
|
|
|
RE: Rfeksoterapija in zanositev 19.5.2008 19:09:43
|
|
|
|
mimikimi
|
A hodi katera k Karmen na masažo? Katere dni v ciklusu hodite ter a vam kaj pomaga?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?