Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 19:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Res se naježiš In mala Connie
|
|
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 19:57:22
|
|
|
|
RoZala
|
Hej, tole sem pa gledala. Res ti gredo kocine pokonci. Na koncu pa sem se skoraj zjokala, ko je sodnik Simon (ki je najbolj zajeb... od vseh in te zna res zatolčt) bil čisto paf od presenečenja in ga je celo pohvalil. Uf, še vedno imam kocine pokonci
|
|
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:02:44
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, brilijanten je. In kako so ga retardirano pogledali vsi trije, ko jim je rekel da je prišel pet opero. And he definitely nailed it!!!
< Sporočilo je popravil ZARA -- 30.8.2008 20:04:12 >
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sonja, a ni simpatična? Cukr, pa kakšen glasek
|
|
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:08:32
|
|
|
|
ZARA
|
Mene pa ona fascinira... Raztura!! BIANCA RYAN
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:09:22
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ja, sonja, a ni simpatična? Cukr, pa kakšen glasek full ! tu sem pa res cel čas ko je pela imela kurjo polt
|
|
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:14:12
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mene pa ona fascinira... Raztura!! BIANCA RYAN to so ti pa res talenti
|
|
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:20:59
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica ... ki te prevzamejo. Nekaj takega je moto reklame za nemški telekom al kaj že na nemških programih. No, pa to niti ni važno, fajn mi je sama vsebina reklame. Saj veste, pop idoli in podobne oddaje: 99.9999999% fušanja, da te boli glava in potem tisti redki presežki: http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA Da ti grejo kocine pokonci. Vau..
|
|
RE: Redki trenutki v življenju.... 30.8.2008 20:26:11
|
|
|
|
ZARA
|
In ta tip, finalist X Factor-ja. HUUUD!!! http://www.youtube.com/watch?v=puSkE-O6AAM&feature=related
|
| Stran: [1] |
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!