|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Receptki sestre Vandeline
8.9.2006 12:57:49   
petka
Ravno danes sem iz knjige DOJENČEK kaj pričakujemo prvo leto poskenirala receptke sestre Vandeline - za prvo leto in dalje.

Sem videla, da se vas dosti zanima za recepte - če si jih katera želi, jih lahko pošljem po mailu - prosim samo, da mi tiste pošljete mail na:

petra@dosa-dornik.si

ker ne vem če bom lahko čekirala vse poste tukaj gor in bi se lahko zgodila, da katera ne bi dobila maila user posted image .

Če pa ima še kakšna druge receptke ali napotke pri uvajanju goste hrane, pa kar na plano user posted image .

Mi smo stari 4 1/4 meseca in bomo sedaj začeli z gosto hrano, pa sploh ne vem s čim - a je ok, če v Aptamil dodam rižolino? Kolk žlic pa za začetek?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Receptki sestre Vandeline
8.9.2006 14:28:48   
natalia
ja,lahko daš rižolino v aptamil, poskusi 2 veliki žlici, imej pa malo večji pretok na cuclju, če boš dala na žlico pa lahko daš 3 velike žlice, saj boš videla.

kaj pa receptov ne moreš dat kar tu gor?

no, lep dan

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 22:02:07   
fidko
Jaz bom našemu malemu pri tej starosti, ki si jo omenila dala tudi malce jabolčnega kompota (najprej kakšno žličko tekočine nato pa še jabolček, sledil bo korenček kakšen teden kasneje in tako dalje. Rižolino mu bom dala pa zvečer v flaško, ker je tudi sicer na flaški.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 17:14:35   
petka
Nam so rekli, da se daje rižolino v flaško zvečer, da tako user posted image  bolje spi.... jaz sem mu potem dajala ta teden rižolinkota v  predzadnji obrok (torej popoldan), zvečer pa spet mleko.

In rezultat ??? Zbujanje sredi noči.... pa je prej lepo spal vedno (z zeloooo redkimi izjemami) od 19 do 7 zjutraj...

Sicer pa logično, tudi jaz če popoldan ali zvečer več jem, sem tudi zjutraj bolj in prej lačna !

Včeraj sem uvedla novo taktiko.... ZJUTRAJ rižolino, popoldan pa Frutek - in spet sladko spanje user posted image user posted image user posted image

lp,

(odgovor članu fidko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!