Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 19:45:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla mislim, da se ji je 9. dan po cepljenju malo povišala T(38) in dobila je drobne rdeče pikice po telesu, teh se pa kr dolgo nismo znebili. Vročine naslednji dan ni več imela. LP, Tinka
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 19:59:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasja je osmi dan po cepljenju dobil vročino in izpuščaje. Ene tri dni je trajalo, se mi zdi, al pa še to ne. Nič strašnega skratka.
|
|
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 20:03:45
|
|
|
|
ElaM
|
Uh, pol se bom pa še kar načakala. Jančika, a je Kajetan že bil cepljen?
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 20:13:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne, šele naslednji četrtek imamo posvetovalnico, cepljenje in pregled za vrtec, vse naenkrat. Sem kar jezna, ker če bo imel reakcijo, jo bo imel sredi uvajanja v vrtec . Sam kaj češ.
|
|
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 20:19:20
|
|
|
|
Jessy
|
Moja ni imela nobene reakcije, sem jo imela pa pod budnim očesom kar en cel mesec.
|
|
RE: Reakcija po ceplenju-OMR 23.8.2007 22:06:42
|
|
|
|
marty5
|
Moj je 9. dan dobil visoko vročino, ki je trajala ene 3 dni in še pikice. Točno taka reakcija je napisana v brošurah o cepljenih - ker je to živo cepivo, lahko otroci prebolijo lažjo obliko bolezni proti katerim so cepljeni. No, to vem zdaj, ko smo se cepili pa mi ni nihče povedal, kaj lahko pričakujem in sem se ustrašila - mislim, da sem tudi tu spraševala in mi je kar nekaj mamic odgovorilo, da so imeli njihovi otroci povsem isto reakcijo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?