|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Re:
5.11.2006 18:17:23   
gradles
KLOMIFEN!
pozdravljene! jaz že kar nekaj časa spremljam ta forum in sem že velikokrat zasledila temo o tem kako ste jemale klomifen! zanima pa me po kolikem času lahko ginekoliginja predpiše ta Klomifen. midva se sicer trudiva šele od avgusta, a imam občutek kot da mi ovulacija nagaja, ali pa je sploh nimam. vem, da sva še na začetku in da še imava čas in tudi upanje da se prime. držim pesti za vse nas, ki si želimo user posted image ! upam pa tudi nam uspe še letos in da zagledamo magični črtici user posted image , user posted image !
prosim vas za kakšen odgovor ker me pač takšne stvari zelo zanimajo in bi rada vedela, s čim bom imela opravka če nama drugače ne bo uspelo. že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore. držim pesti za vse nas čakajoče, ter da čimprej zagledamo user posted image , in postanemo user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Re:
5.11.2006 18:40:23   
hokejistka
Midva se trudiva od januarja. Imam neredne M. Nekje na 34 do 40 dni, ciste na jajčnikih. Prejšnji mesec mi je G predpisala dabroston za tri mesece. Če po treh mesecih jemanja ne bo nič, pa moram takoj ko dobim user posted image k njej po klomifen (se mi zdi da ga moraš začet papcat nekje 5 dan po pričetku M). Če pa še nekje po treh mesecih ne bo nič me bo (in mojega dragega tudi) poslala na dodatne preiskave. Tako je pri meni.

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2006 19:59:26   
eva1
Glede klomifena ne vem kako je-lahko pa napišem mojo zgodbo-dve leti sva bila brez zaščite, pa ni bilo user posted image , sem bila 100% da nimam O, ker niti bazalna temparatura se ni povečala, niti nobenega izcedka podobnega O,test O nikoli pozitiven nič...nič...no potem sem zanosila čist iznenada, me je skor kap od veselja ko sem zagledalauser posted image ! želim povedati, da včasih ni nobenih znakov O pa očitno da je prisotna...tu M nisem imela točnih od 28-40 dni! Po porodu sem začela čutiti O kot špikanje v jajčnikih, na bebici smo začeli delati decembra, zanosila pa sem aprila...tako da pomoje ni za prehitevat, počakaj še malo, pa upam,da čimprej zagledaš user posted image ...aja še to-obakrat sem zanosila, kot sem se malo odklopla od vsega tega-prvič sva z mojim odpotovala v Grčijo na dopust, ga pošteno žurala...drugič ko smo kao pazili tisti mesec, ker sem imela napovedno operacijo-vrjetno je treba včasih tut samo malo odklopit pa jeuser posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2006 21:02:18   
pot
G ti lahko predpiše K po opravljeni preiskavi HSG (vsaj praviloma bi tako moralo potekati), ker drugače nima smisla jemati K, če so jajčniki zamašeni. Dobro bi bilo še prej opraviti spermiogram, napotnico zanj, pa dobi partner pri osebnem zdravniku. K bi morala dobiti po približno enem letu od začetka poiskušanja. Do takrat pa imata še ogromno uživanja v dvoje.
Veliko sreče, da čimprej rata. Pa seveda pozabita, zakaj user posted image . Nekaterim že to pomaga.

(odgovor članu gradles)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?