Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2009 19:11:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 14.2.2009 19:31:21
|
|
|
|
smejčica
|
Ojoj, bogi. Upam, da čimprej mine. Jaz sem najprej pomislila na glivice. Bolj v smislu, če jih je zdaj kaj imel na splovilu, pa si jih morda slučajno prenesel. Drugače pa, verjetno je možno, da je od dude, sline in vetra.
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 14.2.2009 20:49:46
|
|
|
|
tintin
|
moj ima isto, samo manj. Mislim, da je res od sline, mraza, dude... POmaga če ga namažeš s kako kremo ala bepanten, ribodermin...
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 14.2.2009 20:53:17
|
|
|
|
urška76
|
Naš je bil tud tak. Notri ga čimvečkrat obriši s suho krpico, predno gresta pa ven, ga pa z bepantenom namaži. Če pa nebo dobro, pa k p. pokazat.
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 14.2.2009 21:27:00
|
|
|
|
J.L.
|
moja ima iste probleme. že od uvajanja GH, zaradi ponavljanja smo bili napoeni na alergo, tam pa krvni niso pokazali nič, razen kožni. moramo se držati diate, tako da se hrani kot so jajca, čokolada ipd izogibam. je pa zadnjič jedla po reds dolgem času banano (je bila na sumu) pa so se fleki ponovno pojavili, potem izginili in sedaj že drugi dan ponovno tu. doma imamo locadoin kremo, vendar je ne uporabljam, raje eucerin in pa hladilno mazilo. bi pa naj bile tudi od mustele ali Aderme OK kreme, vendar je mi še nismo sprobali.
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 18.2.2009 20:18:48
|
|
|
|
Tajska
|
Petrca123 ali se je pri otročku stanje že kaj popravilo? Si ugotovila od česa so fleki? Pri nas ima namreč zelo podobno okoli ust, pa tudi ne vem od česa.
|
|
|
|
RE: Rdeči flekci okoli ust? 18.2.2009 23:04:47
|
|
|
|
Petrca123
|
Ko je suh okoli ust se stanje umiri, ko pa se začne slinit ali malca pa spet postane rdeč. Sklepam, da bo res od vlage.. pomaga pa katerakoli krema s cinkovim oxidom - jaz imam Soleo baby.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Težakepa*Koliko tehtate?50 - 60 kg (
30%)
60 - 70 kg (
29%)
70 - 90 kg (
34%)
nad 100 kg (
6%)
nad 150 kg (
1%)
Število vseh glasov: 876Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!