|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 12:28:50   
Kety
Ojla punce!

Naš Timon je star slabe 3 tedne in je pred parimi dnevi dobil polno drobnih rdečih pikic po čelu, vekah in malo po ličkih. Nekaj sem jih opazila tudi pod popkom.

Ali se to čisti koža mojih hormonov ali je kaj drugega? Kaj lahko naredim, da bi ti izpuščajčki čimprej izginili oz. koliko časa rabi dojenčkova koža, da se sčisti??

LP Kety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 13:24:56   
tascha
Moj Tim jih je tudi imel, ko je bil toliko star. To je normalno čiščenje kože. Vendar pa so se mu te pikice v parih dneh vnele, tako, da so bile čist gnojne. Ful grozno je zgledal . Vendar je dala zdravnica eno kremo, ki je čez noč pomagal, ne morem verjet , drugo jutro je bilo čist OK.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 13:31:41   
mišek
Moj sonček je tudi imel polno pikic po obrazu, rokicah. Obraz in rokice sem umivala z čisto mlačno vodo, po rokicah so pikice izginile takoj, po obrazu pa čez 2-3 tedne.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 14:09:10   
CIPRESA
Kety tudi naž Žiga je po 14 dneh dobil take pikice najprej ene gnojne sedaj ma pa drobne rdeče pikice, in če se napreza ratajo bolj rdeče pa mal flekcov rdečih zraven. Najprej jih je imel samo po obrazku sedaj pa jih ima že po rokah in trebuščku.
Pa mi ni dalo miru in sem šla k pediatrinji in naju je pomirila da to ni nič hudega da sicer ne ve kaj je to so pa te pike kar pogosta stvar pri novorojenčkih in največkrat gre za čiščenje kože.


(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 16:02:32   
Jessy
Kety, Neja jih je imela od 3. tedna do 5. tedna. Šele zadnji teden je situacija lepša, da ima le sem pa tja še kakšnega.
Po telesu je tudi bila polna malih rdeči pikic, ki niso bili mozoljčki (jaz sem mislila, da je alergija na hrano), pač pa so od odpiranja lojnic (je rekla danes pediatrinja).
Je običajno, zato nič skrbet! Le mazat ne z nobeno kremico po tistih izpuščajčkih, da koža lahko diha!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rdeče pikice po obrazu!?
8.9.2005 17:08:16   
Kety
No, fino! Zdej vsaj vem, da ni od moje prehrane! Sicer pazim, kaj jem!! Upam, da bo imel kmalu spet tako lepo kožo, kot jo je imel na začetku.

Tudi pri nas je tako, da če se napne je vse še bolj vidno. Zdej so te pikice na koncu postale bele, kar pomeni, da se res nekaj puca! Umivala ga bom samo z fiziološko in bomo videli kaj bo!

Hvala vsem!

Lp Kety

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?