Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 17:02:05
|
|
|
|
mušica
|
Flis mogoče, ki ga daš obrobit, ampak glede na to, da je to bolj debelo in toplo, ti bo prišlo prav šele ko bo hladneje. Tankih dekic rdeče barve pa nisem nikjer videla. Škoda, ker bi dobro izgledalo :love::bravo:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 17:04:22
|
|
|
|
Tiamo
|
Tudi jaz nisem nikjer zasledila rdeče odejice... Kaj pa če bi šla v BTC, trgovina Kilometer, in tam kupila rdeč blago, zarobiš in odejica je tu. Tam boš dobila verjetno še ta pravo nianso barve in vrsto blaga??? LP Tia74
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 17:05:28
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Lep pozdrav! Mi smo rdečo dekico dobila za darilo,ne vem pa kje je bila kupljena,zasledila pa tudi nisem nikjer v trgovini. Odštevaš že dneve;) :rozica:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 17:31:47
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Mi smo rdečo flis dekico kupili v Ikei, v Grazu. Je lepe barve in mehka. Samo velika, tako da sem jo razrezala na pol in imam zdaj dve majhni. :pika:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 17:43:30
|
|
|
|
sky
|
Malika, poskus še v Rutarju. LP,saša
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 18:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A imate trgovino Tisoč in en dar v MB? Tam bi jo morda lahko imeli. LP,:fis:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 20:46:54
|
|
|
|
tina104
|
Poglej še v Interspar in Mercator - tam sem vidla precej flis odejic (že od 690 sit naprej), samo ne vem, če je bila katera rdeča.
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 6.7.2005 22:54:05
|
|
|
|
Seven*
|
Malika, si zadovoljna z nahrbtnikom?
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 7.7.2005 12:24:01
|
|
|
|
malika
|
Nahrbtik je super! Videti je bolj kompakten in vzdržljiv kot njegov predhodnik, edino da ima prejšnja varianta več žepov tako od zunaj kot noter(ampak jaz notranjih nisem nikoli rabila). Mogoče je tudi malo trd, ampak se pomoje kmalu zmehča ob redni uporabi, ki pa definitivno ni vprašljiva. Meni je res ful všeč, sploh barva.:love:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 7.7.2005 13:10:40
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Malika, a si jo že našla, dekico? No, če hočeš lahko v albumu pogledaš kako izgleda naša - glej pod Tia četrti mesec! Samo, moraš pa res po njo v Avstrijo, kar pa ni najbolj ugodno... LP, :pika:
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 7.7.2005 19:00:58
|
|
|
|
*maja
|
Danes sem videla točno tako dekico v Merkatorju mislim da stane tam okoli 1.200 SIT ;).
|
|
|
|
Rdeča odejica/dekica, kje? 10.7.2005 9:57:43
|
|
|
|
taška30
|
Ful luštne dekice (bombažne, pa zgleda kot flis) imajo v Lj v City parku v tisti trgovini zraven Sanolaborja (ne vem če ni Tisoč in en dar, ali samo Dar :zmeden2: ). Ful lepe pisane so, živih barv, ne prevelike, so pa drage 2.300SIT, ampak meni je fajn, ker se tako na malo zloži, da gre v vsako torbo ali nahrbtnik. LP, Taška
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.