|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeč madež. Kaj bi to pomenilo?
7.7.2008 20:02:28   
taši84
hej!

5. maja sem imela histeroskopsko op. in sm mogla jest stediril in sm dobila M 14 dni po posegu. ker mi je G rekla dve M počakat sem naslednjo sprožila z dabrostonom. tako da sem imela dve M normalno na 28 dni (drugače nimam redne). dons pa na papirju opazim rdeč madež. sploh mi ni jasno saj user posted image še nebi smela bit tudi če je moja prava, bi mogla prit okoli 15.7. js ne vem več kaj se z mano dogaja. si pa ne upam mislit da bi to lahko pomenilo user posted image user posted image . ker sem bla že tolikokrat razočarana in točno ta mesec bo 2 leti odkar delava nauser posted image !!!močno si ga želiva.

prosim tiste, ki imate podobne težave pišite in delite izkušnje z mano.

hvala, lp, taši84

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 7.7.2008 21:41:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ PROSIM!!!
7.7.2008 20:30:24   
taši84
kaj res nobena nima podobnih problemov???

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 20:56:53   
lotty4
joj boga si. Tudi midva sva se takole matrala. jaz sem potem vrgla puško v koruzo, dala sem si dva meseca brez tablet. Da sem se umirila in v svoji glavi pošlihtala vse kot je bilo prej, potem pa sem šla na akupunkturo in sem v dveh mesecih brez problema zanosila. Brez tablet!
Glede na to da imaš vmesno karvavitev, jaz sem jo imela ničkolikokrat nisem bila noseča in dvomim da si tudi ti. Če bi se rad pogovarjala mi napiši ZS pa si bova več povedali.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 14:52:43   
giotti
Taši84, sama sem imela to operacijo 6. maja in tudi čakam na drugo pravo M, kot mi je ginekologinja predpisala. Tako, da midva še nisva slončkala, ker še ni zelene luči.
Zdaj v bistvu tebe ne razumem... najprej si dobila krvavitev po 14-ih dneh, to seveda ni M. Potem si napisala, da si imela dve M normalno na 28 dni in zdaj če seštejem ne pridem do današnjega dne... torej drugo M šele čakaš, predpostavljam. Potem pa lahko poskusita. Vendar če te prav razumem sta poskusila še preden sta bili dve M mimo? Ja, če je temu tako, potem vsekakor obstaja možnost, da si nosečka in je bila to vgnezditvena krvavitev ali pa ovulacijska. Naredi test, ko naj bi druga M prišla, če je ne bo, pa boš videla na čem si. Pa upam, da je to to, kar si tako zelo želiš. user posted image

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 19:25:13   
taši84
takoj po posegu (14dni) sem jo dobila zaradi kontacepcijskih. takoj 16.dan ciklusa pa sem začela jemati dabroston in jo spet dobila. tokrat pa če štejem bi mogla prit okoli 15.7.
prvo sem dobila 19.maja, drugo pa 17.junija. drgač pa madež je še vedno bolj na papirju in ne "teče" tako kot pri običajni M. testa si ne upam nrdit ker bom razočarana. user posted image pa sva takoj po prvi in nič pazila. upam da je to to. če pa ni pa spet v nove boje.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 10:12:09   
taši84
dons zjutri je pršla tečka rdečka na obisk. tko da gremo v nov boj.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 20:50:52   
taši84
pomojm gre za izcedek. ker zdj pa ni ničesar več. tega pa res ne razumem.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2008 19:37:49   
giotti
Taši84, ni druge kot narediti test. Tudi med nosečnostjo je možna krvavitev. Pa srečno user posted image .

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2008 9:22:16   
taši84
test sm nrdila amak je negativen. drugih znakov ni. ućer zvečer in dons zjutri se slabo počutim kj drugza pa ni. bomo vidli.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?