Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 7.7.2008 20:30:24
|
|
|
|
taši84
|
kaj res nobena nima podobnih problemov???
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 7.7.2008 20:56:53
|
|
|
|
lotty4
|
joj boga si. Tudi midva sva se takole matrala. jaz sem potem vrgla puško v koruzo, dala sem si dva meseca brez tablet. Da sem se umirila in v svoji glavi pošlihtala vse kot je bilo prej, potem pa sem šla na akupunkturo in sem v dveh mesecih brez problema zanosila. Brez tablet! Glede na to da imaš vmesno karvavitev, jaz sem jo imela ničkolikokrat nisem bila noseča in dvomim da si tudi ti. Če bi se rad pogovarjala mi napiši ZS pa si bova več povedali.
|
|
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 8.7.2008 14:52:43
|
|
|
|
giotti
|
Taši84, sama sem imela to operacijo 6. maja in tudi čakam na drugo pravo M, kot mi je ginekologinja predpisala. Tako, da midva še nisva slončkala, ker še ni zelene luči. Zdaj v bistvu tebe ne razumem... najprej si dobila krvavitev po 14-ih dneh, to seveda ni M. Potem si napisala, da si imela dve M normalno na 28 dni in zdaj če seštejem ne pridem do današnjega dne... torej drugo M šele čakaš, predpostavljam. Potem pa lahko poskusita. Vendar če te prav razumem sta poskusila še preden sta bili dve M mimo? Ja, če je temu tako, potem vsekakor obstaja možnost, da si nosečka in je bila to vgnezditvena krvavitev ali pa ovulacijska. Naredi test, ko naj bi druga M prišla, če je ne bo, pa boš videla na čem si. Pa upam, da je to to, kar si tako zelo želiš.
|
|
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 8.7.2008 19:25:13
|
|
|
|
taši84
|
takoj po posegu (14dni) sem jo dobila zaradi kontacepcijskih. takoj 16.dan ciklusa pa sem začela jemati dabroston in jo spet dobila. tokrat pa če štejem bi mogla prit okoli 15.7. prvo sem dobila 19.maja, drugo pa 17.junija. drgač pa madež je še vedno bolj na papirju in ne "teče" tako kot pri običajni M. testa si ne upam nrdit ker bom razočarana. pa sva takoj po prvi in nič pazila. upam da je to to. če pa ni pa spet v nove boje.
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 9.7.2008 10:12:09
|
|
|
|
taši84
|
dons zjutri je pršla tečka rdečka na obisk. tko da gremo v nov boj.
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 9.7.2008 20:50:52
|
|
|
|
taši84
|
pomojm gre za izcedek. ker zdj pa ni ničesar več. tega pa res ne razumem.
|
|
RE: POMOČ PROSIM!!! 14.7.2008 19:37:49
|
|
|
|
giotti
|
Taši84, ni druge kot narediti test. Tudi med nosečnostjo je možna krvavitev. Pa srečno .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?