Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rdeče pikice po ličkih in udih 10.2.2007 15:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne potekajo izpuščaji pri 6. bolezni v več zgonih? Pa da so ko girlande nanizani? A je to to pri peti? Jaz vedno mešam ti dve. Drugače pa - kaj pa škrlatinka? Pri tej so tudi značilni taki izpuščaji. Kaj pa jezik, ima kaj malinast? Jo kaj grlo boli? Mogoče noče jest? Je kaj bruhala pred dnevi?
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po ličkih in udih 10.2.2007 15:57:59
|
|
|
|
Baucka
|
Ne nima vročine in sem brala kakšni so znaki pri škrlatinki, pa ni to. Pa 6 bolezen naj bi bil izpuščaj 2 dni in izginil in mir. Jemo pa malo več hippove kašice z adaptiranim mlekom, tista ki se z vodo meša. Je pa še vedno dojena. Ali je možna alergija na adaptirano mleko. Je pa jedla že skuto, sir in jogurte, pa ni blo nič narobe.
|
|
RE: Rdeče pikice po ličkih in udih 10.2.2007 16:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, če je jedla skto, sir in jogurte, bi rekacija na mleko že bila. Saj adaptirano mleko je isto iz kravjega mleka narejeno. Ne vem, če se drugače punčka dobro počuti, potem počakaj do ponedeljka, se bo pokazalo, kako in kaj. Tudi zdravnik takrat lahko bolj točno določi, ko se bolezen že razvije.
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po ličkih in udih 10.2.2007 16:07:47
|
|
|
|
Baucka
|
Ja, saj me je strah tem dežurnim it, ker nikdar ne veš na koga naletiš. Smo prejšnji teden šli k nadomestni in je namesto 6.bolezni ugotovila vneto grlo, dala antibiotik augmentim. Ema je pa po njem bruhala in dobila drisko. Bla pa je 6 bolezen. Pa še vsi so bolani in me je strah, da še kaj druga v paketu zraven dobimo. Tako, da bom res do ponedeljka počakala.
|
|
RE: Rdeče pikice po ličkih in udih 10.2.2007 19:32:51
|
|
|
|
darjatimci
|
Mislim,da to niso znaki alergije,če pa že bi prej sumila alergijo na antibiotik.Zdaj je veliko bolanih otrok in eni iz ene bolezni preidejo v drugo,če pijete antibiotik bi jaz posumila nanj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?