Nasy
|
Zanima me, če tudi kakšna od vas posluša take očitke? Naša dojenčica bo drugi teden stara 2 meseca, spi čez dan zelo malo-edino v naročju, v kengurujčku ali v vozičku zunaj, ko se vozimo. Ponoči del noči spi v zibki, nato jo vzamem k sebi, ko jo podojim. Po dojenju ostane pri meni v postelji, ker se potem ponavadi zbuja na uro in pol ali dve uri. Ko kdo vpraša, če spi in če povem, da v naročju najraje, je že razvajena, če pa še povem, da spi pri nama v postelji, je pa sploh cel halo..ja pa boste meli probleme, pa tako ne smesta pustit, pa je nevarno, moraš pustit tudi jokat, če hočeš kaj zase naredit in da otrok ne bo razvajen Midva sva oba taka, da ne moreva pustit otroka jokat. Sploh sedaj, ko jo tako mučijo krčki. No, saj včeraj sem tašči kr rekla, da otroka nimava zato, da bo sam jokal in gledal v strop, otrok naj ve, da ima mamico in očija! Potem, je kar utihnila. Sem se mogla malo izkašljat ker skozi poslušava eno in isto, me pa zanima, če še kdo posluša take očitke oz. kako delate ve?!