Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 14.12.2008 16:43:51
|
|
|
|
Nota
|
Ljubitelji ter razstavljalci - prisčno vabljeni na DVE FIFE RAZSTAVI MAČK LJUBLJANA - SLOVENIA 2009 organizirani po pravilih svetovne felinološke organizacije Federation Internationale Feline (FIFe) http://www.fifeweb.org/ 07. 02. 2009 - vse pasme + domače mačke +/ all breeds + house cats + Special Show Ragdoll 08. 02. 2009 - vse pasme + domače mačke + podelitev priznanj za najboljše FDL mačke v letu 2008 v Prvenstvu ZFDS LOKACIJA Športno društvo GIB Ljubljana Šiška, Drenikova 32, SI-1000 Ljubljana / Sports Club GIB Ljubljana Siska, Drenikova 32, SI-1000 Ljubljana ROK PRIJAV: 29.01.2009 POVABLJENI SODNIKI Hanne Sofie SNEUM (DK) - I, II, III, IV Rolf VOEHRINGER (CH) - I, II, III, IV Louis COSTE (FR) - I, II, III, IV Hana KLEIN GASBARI (IT) – I, II xx PROGRAM 07.30 – 09.00 = Prihod in veterinarski pregled / Entrance of the cats and vet-control 10.00 -14.00 = Ocenjevanje / Judging 15.30 = Special Shows & Special prizes 16.00 = BEST IN SHOW / BEST OF BEST 18.00 = Konec razstave / Close of the show PRIJAVE & INFORMACIJE Fani KRALJ Tel/Fax: +386 (0)1 507 12 22 , e-mail: fani.kralj@amis.net PRIJAVE ZA STEVARDE Mojca V. GODEK Tel: +386 (0)31 811 700, e-mail: mojca.godek@t-2.net Več informacij & prijavnica za razstavo: http://www.fd-ljubljana.si/razstave.htm (SLO) http://www.fd-ljubljana.si/shows.htm (ENG) ORGANIZATOR: Felinološko društvo Ljubljana (FDL) – http://www.fd-ljubljana.si član Zveze felinoloških društev Slovenije (ZFDS) / Federation Internationale Feline (FIFe)
|
|
RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 14.1.2009 18:42:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
iiiiiiiiiii, mislim da se bom oglasila naokoli... sem bila lansko leto na te razstavi ko so mel Special show Maine coon... sem bla čist navdušena
|
|
|
|
RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 14.1.2009 19:17:45
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, maine cooni so čudoviti. Če bi si kdaj omislila mačkonarja, bi si verjetno zaželela tega velikana me pa zanima, zgolj informativno, koliko mačk se pride razstavljat? lahko govorimo o tisoč muck? p.s.: še malo fibrcam - domače mačke - torej lahko sodelujejo tudi tiste domače mačke, ki nimajo več blage veze s pasmo? Super
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 14.1.2009 19:18:42 >
|
|
RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 15.1.2009 13:01:05
|
|
|
|
Nota
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Ja, maine cooni so čudoviti. Če bi si kdaj omislila mačkonarja, bi si verjetno zaželela tega velikana me pa zanima, zgolj informativno, koliko mačk se pride razstavljat? lahko govorimo o tisoč muck? p.s.: še malo fibrcam - domače mačke - torej lahko sodelujejo tudi tiste domače mačke, ki nimajo več blage veze s pasmo? Super Tisoč???? Joj, da bi se ti pozlatile besede ... Toliko na kupu sem jih do sedaj videla samo na parih vsakoletnih svetovnih razstavah .... Realno, tam med 150-170 vsak dan. ja, v razredu domačih mačk, lahko sodelujejo vse mačke - tiste, ki nimajo rodovnika pa te naše čisto navadne domače mucice.
|
|
RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 30.1.2009 12:24:48
|
|
|
|
Nota
|
En mičken apdejt :lol: - vsak dan čez 200 mačk .... močni II. In III. Kategorija - torej za ljubitelje kratkodlakih in srednjedolgodlakih mačk, bo tole paša za oči ... in zato si lepo vzet dovolj časa, katalog v roke pa lepo počasi okoli kletk ... :lol:
|
|
RE: Razstava mačk - LJUBLJANA, 07/08.02.2009 8.2.2009 21:27:22
|
|
|
|
Felicita
|
evo, midva z mojim sva si včeri vzela 4 ure časa... sva upala da bova vidla tudi special show pa podelitev nagrad, pa sva 16.45 mogla it, takrt se je pa special show šele začel, čeprov nej bi se 15.30? kakorkoli, blo je super... muce res lepe in razstavljalci prijazni, velik novih reči sem zvedla in velik pasem mačk me je navdušilo - predvsem britanske kratkodlake, kartuzijke, ruske modre, maine coon in obe goli pasmi - deus rex in peterbald mogoče sem vseen mal pogrešala mal več raznolikosti (več pasem), ampak ok, kar je blo je blo lepo. vsekakor je padla odločitev, da ko grem na svoje pride pasemska mačka zraven
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?