Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 13:04:10
|
|
|
|
lojzika
|
Tudi v interšparu se najde kakšna mala številka. Drugače H&M. Odvisno koliko časa lahko čakaš. Če je nedonošenček že doma potem verjetno rabiš kmalu, če pa bo še kakšen mesec v bolnišnici pa lahka tudi počakaš na razprodaje
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 13:27:46
|
|
|
|
karamela
|
Odvisno kdaj imaš rok. Če lahko počakaš še slab mesec bo veliko stvari ceneje na razprodajah. Jaz v H&M vidim ogromno otroških oblačil zelo majnih številk. Dobiš pa tudi v Sparu, Lecrercu,Mercatorju nekaj tega.
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 13:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mhmm.Vem,da se v času razprodaj da v H&M najti marsikaj za ta micene.In tudi drugače so tam cene dokaj ugodne.V Avstriji pa so nekatere stvari še cenejše. A maš nedonošenčka?
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 14:16:09
|
|
|
|
mika
|
ko je naša pupa bila dojenček, v času razprodaj ni bilo za tako majhne v h&m nič znižano , samo za večje otroke.
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 14:52:51
|
|
|
|
Naja30
|
V h&m je vedno znižano tudi za tamalčke. Imajo pa ves čas tud polico z znižanji in tam je veliko čisto majhnih številk, največ 50, 56. In zelo lepi body-ji so. No, na splošno je tam vse lepo
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 14:54:05
|
|
|
|
petra81
|
Jaz v H&M redno vidim take majcene stvari znižane, vsaj v City parku v Ljubljani!! So pa na posebnih stojalih, tako da moraš malo pogledat!!
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 16:54:15
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz ne bi čakala na razprodaje, ker tam ponavadi ni nič za tako mičkene.Imajo pa res v H&M vedno kaj poceni, ravno tako v Mercatorju, Sparu...Pa še danes je v Pikapolonici akcija "Vzami 3, plačaj 2".Se splača!Mi smo bili tam.
|
|
|
|
RE: Razprodaje pajackov,bodijev.. 16.6.2007 19:38:26
|
|
|
|
Miška76
|
Poglej v E.Leclercu, tam imajo vsak teden otroške cunjice znižane, pa tudi če niso , se splača iti pogledat, ker imajo zares UGODNO, pa še veliko izbiro , lahko pa pogledaš na njihovi spletni strani www.e-leclerc.si.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?