Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 13:50:52
|
|
|
|
lelaval
|
Samo na nekaj artiklov - meni so se zdeli ti izdelki škart roba.
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
O, že spet študentke. Ja, seveda je popust, enako kot na oblačila za odrasle.
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:09:25
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Kakšne študentke Splišni? A pol je popust al ne? Tolk da vem..
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
JAAAAAAAAAAAA. Nič, študentke pa kar tako, ker je zadnjič biba na hujšanju spraševala same take hecno nelogične stvari, pa pravi, da študira. Ma brezvezen hec, ampak meni hecen.
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:19:36
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Veš meni se to ne zdi tooolk nelogično. Glede na to,da so za otročke stvari zelooo drage in prodajalci raje zvišajo kot znižajo cene, ker vsaka mama da zadnji tolar za svoje dete, če je treba.. sem pač mislila da ni popusta. Se pa še učim, ko bom tam pri tretjem mi bo pa že vse jasno. . Upam..
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ni treba imeti treh otrok, da veš, da so razprodaje, razen če nisi študentka.
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 6.1.2006 14:38:24
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ja ja..ampak do zdej nisem otroških "gat" kupovala, še tega nisem vedla kje jih prodajajo.. Za baby center sem pa tudi slišala šele ko sem zanosila..
|
|
|
|
RE: Razprodaje - otroška konfekcija? 7.1.2006 17:57:38
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
No evo, poročam o poteku našega shoppinga na otroških razprodajah... najprej smo šli v Maxi market, ker sem imela en kup bončkov, ki sem jih dobila za mojega palčka.. Na otroškem oddelku nimajo NIČ.. razprodaj praktično ni, popust je bil le na neke bodije pa eno čudno trenirko.. glede na to, da sem imela bone sem in sem bila že tam (drugače mene maxi vidi enkrat na 10 let) sem rekla, da lahko kupim vsaj plenice za zalogo pa kakšno igračo.. Plenic niso imeli, oz so imeli le pamperske od 11 kil naprej in newborn.. spodaj v trgovini plenic SPLOH NIMAJO??? No cene otroških oblačil so grozljive.. sp. del trenirke malo manj kot 5000, puloverčki po 8000, bodiji po 4000 ??? Izbira igrač je pa tudi brezveze.. same neke plišaste, s katerimi dete nima kaj počet. No pa sva z možkom vzela pot pod noge in šla v H & M.. tam so bile znižane cotike od št. 44 do 50.. kam naj pa otroku to namontiram?? Pa izbira je bedna, tudi cunjic po normalni ceni skoraj ni.. Pa sem mu kupila en lušten komplet, hlače, majčko, body in nogavičke, odštela ( po redni ceni, ker na to jasno ni bilo popusta) skoraj 6000 in šla z dolgim nosom domov. in sem se odločila, da me slovenske trgovine ne vidijo več.. se bom lepo 4 na leto odpravila v avstrijo, kupila otroku kar rabi in to je to.. Sem pa kupila 2 Cd.ja od Romane Kranjčan in zdaj veselo pojeva in pleševa, očka pa zavija z očmi in pravi, da sem bolj otročja od našega otroka
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......