Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 11:59:40
|
|
|
|
babyloverka
|
uh to je taka tema da ji ni videti konca in uspešnega zaključka sama osebno premišljujem o imenih kar veliko, ker konec aprila pričakujem fantka in seveda ga je potrebno poimenovat. glede imena je tako, da mislim da moreš upoštevat da bo to ime imel otrok celo življenje, da je to nek pokazatelj, da je pomembno za prvi vtis. sicer je tu hitro lahko debata če Franček da boljši vtis kot Marsel ampak pač to je okus vsakega posameznika. meni osebno za svojega otroka nikakor ne potegnejo imena Luka, Miha,... in ne da niso lepa, niti najmanj, so lepa imena samo jaz pač svojega otroka ne vidim pod tem imenom. nikakor ne bi otroka poimenovala Augustelij ali kake podobne variante, vsekakor pri imenu gledam da otrok ne bo imel večjih težav ko se bo kje predstavil, sploh moj, ki bo imel težaven priimek, zraven naj pa mu dam še tako ime da ga bo moral črkovat ko ga bo kdo hotel napisat veliko nama govorijo o raznih Enejih, Lanejih,... ampak se mi zdi da je tega sedaj tudi veliko. Meni osebno je všeč Bastian, sem tudi odprla temo na forumu, mnenja so bila in pozitivna in negativna, kar je logično. Meni je pa ime všeč in zdi se mi primerno. Me pa zmoti ko nekdo vpraša za mnenje in ga drugi napadajo češ kaj odpiraš tako temo, da če se ne moreš sam za ime odločit kak boš otroka vzgajal,... jaz sem odprla temo in vprašala da vidim kako se zdi drugim, ne pomeni pa da bo to vplivalo na mojo odločitev. ampak je tako najlažje ker imaš spekter različnih ljudi ki ti brez ovir povejo resnično oceno. in tudi če bi vsi rekli da je ime ogabno bi ga jaz morda vseeno poimenovala tako če bi se meni zdelo pomembno. povzetek: pomembno je da pri izbiri imena mislimo na otroka, na to da ga bo ime spremljalo celo življenje, da se bo predstavljal s tem imenom, da bo ime lahko lepo izgovoril in da ne bo rabil osebne ven vlečt ko ga bodo na uradu vprašali po imeni in ga ne bodo znali napisat. moje mnenje
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 12:07:26
|
|
|
|
mateyka
|
meni se zdi bolj vprašljiv skrajni in negativni odziv odraslih na imena, kot imena sama (je bilo kar dosti neprimernih pripomb za moje pojme). na žalost. osebno sem pa odprta za vse sorte imen. jaz se brigam samo zase in ne obsojam in se ne zgražam. je dovolj drugih stvari bolj primernih za to.. osebno imam pa rada redka imena z lepim pomenom.
|
|
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 12:13:14
|
|
|
|
uškinamama
|
Ko sem izbirala za našega , sem imela naslednje kriterije: slovensko, da ima črko r v imenu, da ni okrajšava ampak samostojno ime. In taka imena mi potegnejo.
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 12:17:13
|
|
|
|
ZARA
|
Meni je važno, da zveni/ ali je slovensko, kratko, pa da mi je všeč. Itak. Načeloma mi je vseeno kako poimenujejo otroke. Nekateri so sicer malo hecni in izstopajoči, ampak tudi to bomo preboleli.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 22.3.2010 12:18:49 >
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 12:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ko sem izbirala za našega , sem imela naslednje kriterije: slovensko, da ima črko r v imenu, da ni okrajšava ampak samostojno ime. In taka imena mi potegnejo. midva pa, da NIMA črke R sploh pa. zakaj je treba spraševat za mnenja? če ti je všeč, daš tako ime, pa čao. za izbiro moraš stat in pika. ja, pač slišiš (zate) čudno ime, rečeš si wtf in greš dalje.
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 22.3.2010 12:22:39 >
|
|
|
|
RE: Razprava o okusih in primernosti imen... 22.3.2010 12:25:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop Sploh pa. zakaj je treba spraševat za mnenja? če ti je všeč, daš tako ime, pa čao. za izbiro moraš stat in pika. Točno tako.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 15:08:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?