|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razpočeno čelo
9.6.2009 17:59:37   
rožica30
Sin je imel pred enim tednom majnšo nesrečo (bil je v varstvu zato ne bi pisala podrobnosti) Mel je v glavnem započeno čelo prav vredu narazen. Peljali smo ga na urgenco kjer so mu rano zalepili (baje da nešivajo več) zdaj po enem tednu ga peljem k osebni zdravnici in reče da so mu ful grdo naredili da bi bili vsekakor potrebni šivi da mu niso vredu skupak zalepili in da mu bo zdaj ostala velika brazgotina.
Kaj naj sedaj čakam kako se bo to z leti zaraslo naj ga peljem nazaj k kirurgu ima mogoče kdo kakšen nasvet ali je imel kdaj podobno situacijo naj mi prosim piše na zs pa tudi tisti ki so otroci imeli kdaj razpočeno čelo( ker imamo z otrokom grozne probleme kar naprej se hoče praskat vleče dol povoj noče jest noče spatuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razpočeno čelo
9.6.2009 20:50:38   
resnično srečna
no jaz sem si v svoji mldosti preklala čelo...pa so tudi samo skupaj potegnili...v glavnem...na urgenci šivajo lahko vse kar je v roku 12 ur...vprašanje koliko hitro ste bili tam...

bo pa zagotovo brazgotinica posvetlela in ne bo tako vidna...vsaj meni je...

jaz temu rečem bojne rane...me pa čudi, da niso tega s steri stripi lepo skupaj potegnili...namreč z njimi bi to lahko sanirale že vzgojiteljice v varstvu...je pa to nekako enakovredno šivom...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2009 20:53:31   
tanjusi
sin je imel podobno smolo, na urgenci so mu zalepli, po enem tednu pa pridema k osebni z na kontrolo pa tisto odlepi in je rana spet kar zazijal se ni še čisto nič zaraslo in je potem nekaj sestra krementirala kako so mu grdo zrihtala in je ona potem nekaj popravljala pa je sedaj čist ok se skoraj ne vidi več...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2009 22:12:18   
špelin@
O bogi revež user posted image Ne znam ti svetovati, vprašaj vašo pediatrinjo, kaj bi bilo pametno storiti.

Tudi moja srednja hči si je preklala čelo in ji je dežurni pediater zelo skrbno zalepil rano (udarila je ob oster rob omare in je imela 4 cm dolg "rez" user posted image ). Moram povedati, da se je res potrudil in ji je ostala samo čisto tanka črtica.

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2009 22:45:39   
end1
meni se je to zgodilo na bradi, 20 let od tega in tudi niso šivali. komentar po ponovnem pregledu je bil isti ko pri tvojem sinu. Zdaj se skoraj ne vidi, upam da se tudi tvojemu sinu ne bo. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2009 7:54:34   
mika
O bogi revčekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: end1

meni se je to zgodilo na bradi, 20 let od tega in tudi niso šivali. komentar po ponovnem pregledu je bil isti ko pri tvojem sinu. Zdaj se skoraj ne vidi, upam da se tudi tvojemu sinu ne bo. 

Kako pa je zgledalo?
Naša pupa si je pred dvema mesecema presekala brado spodaj pod kostjo, tako da je zehala na pol, še kost sem ji videlauser posted image  in je na urgenci dobila tri šive. Mesec kasneje ji je gugalnica presekala kožo za ušesom in ker ranica ni bila velika, bolj globoka, so ji samo zalepili.

Dobi se krema za celjenje brazgotin. namažeš pa takrat, ko ni več sveža rana. Pupa ima bradico še roza barve in zgleda, da se ji ne bo fejst poznalo.
Ne spomnim pa se kako se  imenuje.... napišem, ko pridem domov.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2009 7:56:49   
Volga
Kontratubex.

Drugače pa je odločna zadeve za brazgotine polhova mast. Vprašaj pri kakšnem kmetu ali ne vem kje, ker to pa res zaceli, da se skoraj ne vidi.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2009 7:56:50   
mika
rožica, zakaj pa ima povoj še vedno gor? A ni ranica suha? Nam so rekli, da je bolje če ni nič gor, ker se hitreje celi.

(odgovor članu rožica30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2009 7:59:07   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kontratubex.

Drugače pa je odločna zadeve za brazgotine polhova mast. Vprašaj pri kakšnem kmetu ali ne vem kje, ker to pa res zaceli, da se skoraj ne vidi.

O Volga hvalauser posted image . Sem že mislila tasta klicat, ker mi ne bi dalo miruuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?