Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razpis za neprofitno stanovanje 2009 30.4.2009 22:05:17
|
|
|
|
M1987
|
Zdravo. 4.5. se začne razpis za neprofitno stanovanje Ljubljana. Zanima me, če bo katera vložila vlogo. Nekje sem zasledila, da najdeš na netu nek obrazec, drugi pravijo, da moraš vlogo sam napisati in poslati. Ima katera izkušnje s tem? Ne vem koliko imava možnosti - parnter zaposlen, jaz brezposelna, avgusta dobiva naraščaj, živiva pri njegovih starših, moj ima v lastnini samo avto, jaz nič, oba starost pod 30 let. Upam, da bo kaj...
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 30.4.2009 22:18:37
|
|
|
|
ribica.
|
ful nekih papirjev moraš izpolnit, tako da ne izgubi živcev. naslednje leto potem pa se samo pofočkaš, ker imajo že vse dokumente. Se splača potrudit. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 1.5.2009 0:43:13
|
|
|
|
Jenny Anny
|
Vse pogoje imaš opisane na strani stanovanjskega sklada (so dokaj nejasno opredeljeni okoli nekaterih stvari). No ampak če rodiš šele avgusta, potem še niste mlada družina, ker se šteje število družinskih članov na dan 23.4.09
|
|
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 1.5.2009 7:17:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 4.5. se začne razpis za neprofitno stanovanje Ljubljana. Na njihovi Internetni strani nič ne piše o tem. Kje si zasledila ta podatek?
|
|
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 1.5.2009 12:54:35
|
|
|
|
M1987
|
Dobila sem takšen podatek, da se menda sedaj začne, iščem na polno kaj več o tem, pa nič pametnega ne najdem Je katera kaj bolj uspešna od mene?
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 1.5.2009 14:43:15
|
|
|
|
Nepoznana
|
V naših koncih (Posavje) vem, da dobiš vlogo na občini ali na internetni strani, dobro je tudi, če jo na roke napišeš, ampak naj bi pač vsebovala vse podatke, ki jih zahtevajo. Glede družinskih članov je pa pri nas tako, da se poleg vloge priloži še potrdilo ginekologa o nosečnosti in to tudi upoštevajo. Ampak tle so samo majhne občine in je pri večjih mogoče kej bolj komplicirano, ker je najbrž večja čakalna lista za stanovanja....
|
|
|
|
RE: Razpis za neprofitno stanovanje 2009 1.5.2009 22:48:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
To je razpis za subvencije, ne za neprofitna stanovanja (kakor je omenjeno v naslovu). To sta dva različna razpisa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?