Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 8:34:25
|
|
|
|
diana 28
|
ne delam reklame IZVIRNO SPOROČILO: romanticnadusca Večina mi deluje tehnološko neizpiljenih in vsiljivih z reklamami in podobnim spamom pa še za uporabnice nisem prepričan ali so boti ali kaj :) Pa še razen pomežika je vse samo $$$. Kar je logika ker od tega paž živijo.. Me je pa čisto po naključju najden prav"fasciniral" portalček lolispot.com (ne delam reklame in tole bo zato verjetno zbrisano (upam pa da ne) kar je kar malo škoda ker portal je zelo funkcionalen in lep) kjer je reč tehnološko zelo lepo izpeljana (silverlight vključek = zelo dobra uporabniška izkušnja ;). Vsa navigacija in pošiljanje sporočil je izvedena profesionalno in pregledno, opisi so to kar rabiš, odziv je trenuten, (pa še zastonj je vse :). Tudi baza uporabnic se povečuje iz dneva v dan in škoda da reč ni še bolj znana. No če se gor doda še kakšna osamljena dušca iz ringaraje pa se mogoče celo srečamo!
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 8:41:22
|
|
|
|
romanticnadusca
|
:) dobro mogoče malo...ampak če pa je res cool portalček no. :)
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 12:06:34
|
|
|
|
kalbo
|
Jest bi si na tvojem mestu skinil nick romantičnadušca v kaj bolj moškega za začetek.
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 12:26:26
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest bi si na tvojem mestu skinil nick romantičnadušca v kaj bolj moškega za začetek. IZVIRNO SPOROČILO: romanticnadusca :) dobro mogoče malo...ampak če pa je res cool portalček no. :) kalbo, dvomim, da bo tvoj predlog sprejet, pač glede na uporabnikovo navdušenje nad pomanjšalnicami ...
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 12:43:13
|
|
|
|
mateyka
|
latentni gay? ok, ne me zdej resno jemat
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 12:51:10
|
|
|
|
Tippi
|
Joooj noooo! Je človek pač romantična dušca, a je to tolk slabo al kaj?? Enim ženskam so pa taki cukrčki všeč! Jaz sicer nisem med njimi, ne vidim pa nič napačnega, če se v tej "preobleki" moški počuti dobro in izpopolnjeno! in verjamem, da bo našel romantično dušco in se bosta poklapala, ko puzle! Eden od bližnjih frendov od mojega, je prek neta našel življenjsko popotnico! tko da, zadeva laufa in romantičnadušca naj ti gre vse tako kot mora!
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 14:30:53
|
|
|
|
mateyka
|
ma ne sej se hecam. seveda nima veze kako se najdeš, glavno da sploh se sej veš da sva se moj mož in jaz po netu spoznala in zapecala tkod a sem jaz zadnja da bi kaj čez to rekla je pa res da se nisva na zmenkarskem portalu srečala, ampak na portalu ki je bil najin interes/hobi. pa sej to je nekak logično imo; da gliha skup štiha..
|
|
|
|
RE: Razočaranja in upanje novih zvez na portalih 4.3.2013 14:32:16
|
|
|
|
ronja
|
Eden od bližnjih frendov od mojega Sem že mislila, da bo kaj bolj zanimivega izpadlo - dobri frendi, pa latentni geji, pa romantične dušce... Ne me resno jemat, oba z malim mava trenušno virozo, smo ravno od zdravnika in nisem najbolj pri sebi. Sicer ni pa nič narobe s spoznavanjem prek neta, sem spoznala par prav fajn prijateljic tako in ne vidim razloga, da ne bi kdo pa našel partnerja/ice.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?