mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: smile30 Pozdravljena Anonimka! Ko sem prebrala tvoj naslov, nikakor nisem mogla mimo, ne da bi ti podala svoje mnenje. Verjemi mi, da ti tvoja prijateljica tega ne dela zanalašč. Temveč je vesela, ponosna, zaljubljena v svoje bitje, ki ji raste pod srčkom. To je materinski nagon, da božamo svoje otročičke, da z njimi že v trebuhu navezujemo prvi stik in ustvarjamo neločljivo vez. Tvoja prijateljica bi to srečo rada delila tudi s tabo, vendar jo ti narobe razumeš. To pa se dogaja zato, ker si jezna in razočarana sama nad sabo, ker ti v 4-ih mesecih ni uspelo zanosit. Draga moja, nočem pametovat, hočem ti odpret oči: V takem stanju ti zanosit tudi ne bo uspelo. Polna jeze in razočaranja in s tem polna stresa. NJEK, nič ne bo. Predlagam, da se s tvojo prijateljico odkrito pogovoriš. Ji poveš, da si ljubosumna in da naj ti oprosti, ker imaš občutek, da te draži. Tudi ti pobožaj njen trebušček in se veseli z njo, kot boš pričakovala tudi ti, da se drugi veselijo s tabo. 4 meseci? Pa kaj je to? A misliš, da gre to tako hitro in kadar si zaželiš? To je narava človeškega telesa in duše, preko katerih ne moreš. Umiri se in se sprosti. Verjemi mi, naj še enkrat ponovim, sprosti se in raduj se življenju. Vse bo prišlo ob svojem času. Cartaj se z partnerjem brez obveze, pa včasih je treba okolje spremenit, predvsem pa sprostit se je treba!!! Lep pozdrav, Smile P.S.: Nikakor te nisem hotela užalit, samo streznit te hočem. Tudi pri meni pomaga, da ko me razum pusti na cedilu, da me nekdo klofne po glavi. Se podpišem pod to, ker jaz sem bila na istem!!! Problem je v nas samih, ne v drugih!!! se podpišem tudi jaz.....ljubosumje....najdi kakšno zanimivo idejo, kako bi razveselila svojo sosedo....z darilcem ali pa da gresta gledat vozičke ali kaj...obema bo to všeč....
|