|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana
23.1.2009 13:12:36   
Anonimen
Pozdravljene!
Najprej upam da ne bo zamere,ampak bi rada ostala anonimna in se ne želim razkriti.
Imam sosedo.Je moja najboljša prijateljica in živiva v istem bloku oz.vhodu.Ona je noseča 5 mesecev in kadar se vidiva,kar najprej jamra,se boža po trebuščku,se z otrokom pogovarja,...
Problem je v tem da jaz ne morem zanositi oz.mi še ni uspelo zanositi in to me boli.Jaz ji otroka ne zavidam in ji privoščim,ampak se mi zdi da ona vidi da me boli in dela takšne stvari(se boža po trebuščku)zanalašč.Jaz sem vsak mesec,ko dobim menstruacijo slabe volje,počutim se kot da sem zatajila.Z mojim partnerjem si otroka zelo želiva in vsak mesec ko ne uspe,se začnem spraševati kje se je tokrat zalomilo.
Ne me narobe razumeti,ampak imam občutek,da uživa v tem ko vidi da pa sem jaz žalostna,ko ne gre.Poskušam se jo izogibati,pa vedno najde nek izgovor da me zvabi v stanovanje in jaz neumnica nasedem in pol spet poslušam,da kako je lep občutek ko brca,...se mi zdi da me to tako mori,...
Res je da poskušava na dojenčku šele 4 mesece,ampak ker je njej uspelo kar hitro imam to non stop na pladnju.In sem se začela s tem resnično preveč obadat.Res imam občudek,da sem kot ženska zatajila in to me žalosti.Vem da še ni vse izgubljeno,pa vendar sem razočarana.Prosila bi za malo spodbude.Hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.1.2009 22:15:14 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RAZOČARANA
23.1.2009 13:23:30   
MAŠKA
Nisi zatajila... veš takšnih nas je več, ko nam ne uspe. In tudi tvoj čas bo prišel, ko se boš božala po trebuščku. Pa 4 mesece še ni veliko, odkar delata na otročku.
Ni pa lepo od sosede, da te namenoma draži s trebuščkom, sploh če je seznanjena s tem, da se tudi ti trudiš. Lahko bi ti ponudila kakšno besedo podpore, ne pa da te draži s tem.

Kaj veš, mogoče se boš pa že tudi ti božala po trebuščku že naslednji mesec...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2009 13:32:41   
Anonimen
če si po štirih mesecih še ni uspelo, se pa res še ni treba sekirat user posted image  punce tukaj se trudijo (mo) po več let..potem se bi nam lahko zmešalo že user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2009 13:35:49   
pipika123
Saj jaz sem tudi slabe volje, ker jaz tudi še nič nimam. Drugi pa imajo. Pa sej bo. Ne obupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2009 13:36:43   
smile30
Pozdravljena Anonimka!
Ko sem prebrala tvoj naslov, nikakor nisem mogla mimo, ne da bi ti podala svoje mnenje.
Verjemi mi, da ti tvoja prijateljica tega ne dela zanalašč. Temveč je vesela, ponosna, zaljubljena v svoje bitje, ki ji raste pod srčkom. To je materinski nagon, da božamo svoje otročičke, da z njimi že v trebuhu navezujemo prvi stik in ustvarjamo neločljivo vez. Tvoja prijateljica bi to srečo rada delila tudi s tabo, vendar jo ti narobe razumeš. To pa se dogaja zato, ker si jezna in razočarana sama nad sabo, ker ti v 4-ih mesecih ni uspelo zanosit.
Draga moja, nočem pametovat, hočem ti odpret oči:
V takem stanju ti zanosit tudi ne bo uspelo. Polna jeze in razočaranja in s tem polna stresa. NJEK, nič ne bo.

Predlagam, da se s tvojo prijateljico odkrito pogovoriš. Ji poveš, da si ljubosumna in da naj ti oprosti, ker imaš občutek, da te draži. Tudi ti pobožaj njen trebušček in se veseli z njo, kot boš pričakovala tudi ti, da se drugi veselijo s tabo.

4 meseci? Pa kaj je to? A misliš, da gre to tako hitro in kadar si zaželiš?
To je narava človeškega telesa in duše, preko katerih ne moreš. Umiri se in se sprosti.

Verjemi mi, naj še enkrat ponovim, sprosti se in raduj se življenju. Vse bo prišlo ob svojem času.

Cartaj se z partnerjem brez obveze, pa včasih je treba okolje spremenit, predvsem pa sprostit se je treba!!!

Lep pozdrav,
Smile

P.S.: Nikakor te nisem hotela užalit, samo streznit te hočem. Tudi pri meni pomaga, da ko me razum pusti na cedilu, da me nekdo klofne po glavi.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2009 13:55:17   
end1
tudi jaz se strinjam, da bi se mogla o tem poment s prijateljico. Ona pač dela to nagonsko, kot večinoma nosečih žensk, pač tako je.
Tudi jaz mam prijateljico, ki se matra že nekaj časa, precej več kot ti in ji včasih v pogovoru rečem: saj veš kako je z otroci! in pol ji rečem: ah ne veš ne!. pa ji ne rečem zanalašč ampak tako pač govorimo. S prijateljico se na to le posmejiva. Ji bo ratlo in tudi tebi, le čas in optimizem.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2009 13:59:49   
glen
Te popolnoma razumem.
Doma imam 4,5 letno lepotičko po tem sem pa imela 3 ssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Po vsakem ss sem bila v mali krizi in nekaj časa nisem prenesla nobene nosečke,zavidala sem čisto popolni neznanki na cesti če je bila noseča,in zdelo se mi je da se vse božajo po bušijo in odkrivajo bunde nalašč.
V podzavesti sem pa vedela da to ne delajo nalašč in sem vsaki tudiuser posted image privoščla.

Vem,zelo je težko,ampak 4 mes. res niso nič,tudi če bi gin omela bi ti rekel, da šele po 2 letih neuspešnega delanja nauser posted image ti pripadajo kake dodatne preiskave.

Zdaj sem spet noseča in še malo me loči do finiša,rok imam čez mes. dni.
Vidiš tudi meni je uspelo,kjup temu, da je bila prva noseč. bp ,pol pa 3 ss in zdaj zdaj bom spet cartala.
Tako da kt je zame napočil čas, bo tudi zate.
Želim ti veliko sreče in da bi čimprej zagledala magični plus.
Pa še nasvet ,bolj ko se boš obremenjavala in štela kdaj imaš ovulacijo,itd itd kasneje boš zagledalauser posted image ,verjemi psiha dela čudeže.
Sprosti se, uživaj v spolnem življenju, prijatelci pa bi jaz na tvojem mestu povedala,da ji zelo privoščiš da jeuser posted image in da bo kmalu zibala ampak da te boli ko se s teboj pogovarja o tem,in da bi raje videl da ko sta skupaj da nerazlaga podrobnosti o njeni noseč.
Povdari pa še enkrat da si vesela zanjo.
Če je prava prijatelca te bo razumela.
Ja pa nam nosečkam res težko, da bi bile tiho ouser posted image in verjemi, vse kar delamo delamo podzavestno,božanje,......ker smo neizmerno srečne
In kmalu boš tudi ti.
p.s.
Moj primer:
Po zadnjem ss sva z dragim delala ko nora nauser posted image in user posted image vsak dan da negovorimo ko je bila ovulacija,pa vsak mes. razočaranje(4 mes)
Pol je pa moj dal odpoved v prejšnji službi v kateri je bil 12 let in je bil tisti mes. kar napet,tam konec začetek v novi,pa razmišljanje če je naredil prav,....in nevem če sva 2 ali 3 x tisti mes. in ratalo je,naslednje user posted image ni bilo.
Sprosti se

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2009 14:06:09   
Anonimen
Punce hvalauser posted image user posted image  vam za spodbudo.
Smile 30 nikakor nisem užaljena,sem vesela da sem dobila klofno po glavi in upam da bom razmišljala v tej smeri.Res pa je da imam včasih dan ko se smilim sama sebi in ne vem kaj bi sama s sabo.Res je tudi da psiha dela svoje,ampak težko je reči zdej se pa ne bom sekirala,ker me v podzavesti razžira.Bom pa poskusila.
Glen čestitke in hvala za zgodbo.Pa sporoči ko boš rodila.

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2009 18:05:54   
Anonimen
Draga anonimna,

ko boš delala otročka eno leto ali več (v najinem primeru 3 leta), šele takrat se lahko začneš obremenjevati s tem, da ne gre. Do takrat pa je tvoja izjava brca v rit za vse nas, ki na vse mogoče načine poskušamo spočeti otroka že leta.

Privošči svoji prijateljici in se sprosti....4 meseci niso še nič!
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2009 18:15:59   
Serendipity
Anonimna (seveda avtorica teme) - saj te razumam, ampak malo se zberi in sprosti, kot je napisala avtorica posta pred mano. Štirje meseci so šele začetek. In mogoče tvoja prijateljica niti ne pozna tvoje stiske. Tako ne boš mogla nadaljevati. Če se ti boj za otročka podaljša (srčno upam da ne) v leto, dve ali tri boš le senca, lupina sebe, ker se boš popolnoma zdepresirala. Svet ni siv, ni črno bel. Je barven. Ne uspe nam vse vsem vedno v prvo. Veseli se z njo in hkrati ji nakaži svojo bolečino, ki jo čutiš ko vama ne uspe. Vendar ne vpleti nje v to. Pač omeni slučajno, če te to tako boli in če bo uganila namig se bo mogoče bolj previdno obnašala.

Želim ti srečo in čimprej user posted image user posted image .

(ps: In vem kaj govorim, saj je za mano tudi dolgoleteno čakanje na prvi plusek, začinjem s padci in vzponi)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.1.2009 18:18:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2009 20:30:24   
Anonimen
Draga anonimna!Ni to vam brca v rit in brez zamere.Ampak po resnici povedano sem mislila,da je otroka narediti enostavno.Dokler se nisva s partnerjem odločila za njega sploh nisem vedela da se skoraj vsaka ta tretja obada s tem,ker ne gre.Zdi se mi da so te teme še vedno tabu in se ne pogovarjamo dosti o tem.Npr.moji sestri je uspelo v prvem in ker se prej nisem poglabljala nikoli o tem sem resnično mislila da je enostavno.Zato se opravičujem,če je katera zamerila.

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2009 21:28:20   
tassika
Draga anonimna, tudi jaz sem mislila tako, da je vse skupaj čst simpl, pa je bilo zanosila sem takoj, ampak na žalost imela SS v 10 tednu, potem se je pa začelo. Z vsakega pregleda sem prišla s kakšno novo novico, kaj pri meni ne štima. In takrat se začneš zavedat, da pa mogoče ni tako lahko. Res je, da ne vemo kako je ko se trudiš leta tako kot se jih kar nekaj tukaj na RR, ampak je enako hudo, ko se zaveš, da pa ti nisi tisti, ki bi ti takoj uspelo. Samo ne vem kdo nam je v glavo vcepil, da potem nismo dobre, da odpovemo v svoji primarni funkciji. Meni se to ne zdi, pri vsem stresu, ki ga imamo po službah, po hitrem načinu življenja, ki ga furamo se meni zdi dobro, da sploh smo to kar smo. In ne jaz nisem odpovedla, bila je samo nesrečna situacija in tega se držim.
Ampak jaz pravim, če smo vse to dali čez, bomo pa še to. Nee bit razočarana, galvo pokonci pa bo. Ne mislit na vse to, sprosti se in to je to.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2009 22:52:58   
maca m
Jaz sem tud prej vsako nosečko pogledala in bila hkrati vesela in ljubosumna na njo. Take pač smo. In bogsigavedi, koliko žensk bo ljubosumnih nate, ko bojo videle tvoj trebušček. Saj ti bo uspelo, verjemi vase.
Da pa bi te prijateljica s svojimi dejanji provocirala skoraj ne verjamem. To so čisto spontani dotiki, materinski nagon, mamina ljubezen do bitja, ki raste v trebuščku.

Veliko sreče ti želim, pa javi, ko ti bo uspelo.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2009 2:13:54   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: smile30

Pozdravljena Anonimka!
Ko sem prebrala tvoj naslov, nikakor nisem mogla mimo, ne da bi ti podala svoje mnenje.
Verjemi mi, da ti tvoja prijateljica tega ne dela zanalašč. Temveč je vesela, ponosna, zaljubljena v svoje bitje, ki ji raste pod srčkom. To je materinski nagon, da božamo svoje otročičke, da z njimi že v trebuhu navezujemo prvi stik in ustvarjamo neločljivo vez. Tvoja prijateljica bi to srečo rada delila tudi s tabo, vendar jo ti narobe razumeš. To pa se dogaja zato, ker si jezna in razočarana sama nad sabo, ker ti v 4-ih mesecih ni uspelo zanosit.
V takem stanju ti zanosit tudi ne bo uspelo. Polna jeze in razočaranja in s tem polna stresa. NJEK, nič ne bo.

Predlagam, da se s tvojo prijateljico odkrito pogovoriš. Ji poveš, da si ljubosumna in da naj ti oprosti, ker imaš občutek, da te draži. Tudi ti pobožaj njen trebušček in se veseli z njo, kot boš pričakovala tudi ti, da se drugi veselijo s tabo.

To je narava človeškega telesa in duše, preko katerih ne moreš. Umiri se in se sprosti.

Verjemi mi, naj še enkrat ponovim, sprosti se in raduj se življenju. Vse bo prišlo ob svojem času.

Cartaj se z partnerjem brez obveze, pa včasih je treba okolje spremenit, predvsem pa sprostit se je treba!!!

Lep pozdrav,
Smile

P.S.: Nikakor te nisem hotela užalit, samo streznit te hočem. Tudi pri meni pomaga, da ko me razum pusti na cedilu, da me nekdo klofne po glavi.

Se podpišem pod to, ker jaz sem bila na istem!!!user posted image
Problem je v nas samih, ne v drugih!!!

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2009 2:18:45   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: smile30

Pozdravljena Anonimka!

Lep pozdrav,
Smile

Se podpišem pod to, ker jaz sem bila na istem!!!user posted image
Problem je v nas samih, ne v drugih!!!

se podpišem tudi jaz.....ljubosumje....najdi kakšno zanimivo idejo, kako bi razveselila svojo sosedo....z darilcem ali pa da gresta gledat vozičke ali kaj...obema bo to všeč....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?