Wien_ka
|
Lep pozdrav, Torej imam problem z možem.Do mene je sicer nežen,ne mara se kregati,jaz pa pizdim in pizdim in derem se,ko se mi nabere.Zato,ker mi manjka njegova pozornost in to fulll. Nikoli se ne spomni sam,da mi reče no greva kam,v kino,npr.sprehod,itd. Za vse ga moram spomnit.Obljubi,da bova šla potem pa nič od tega. Moram se res fajn fajn zdret,da izpolni obljubo. Zaradi tega sem že utrujena in vsega imam dost.Ravno včeraj zvečer sem spet znorela.No,da vam povem njegov nedeljski dan kako poteka.Spi do 13.30,popije kavo,poje kosilo,se stuširal in že kliče prijatelje,da se dobijo.Domov je prišel ob 23h.Vprašala sem ga,če je kaj lačen,ker se mi je zdelo čudno,da ne gre nič v hladilnik pogledat,ponavadi vedno,ko pride domov išče za jest.Pol mi pa prav,da je jedel,ker ga je povabil prijatelj.Hmmm takoj sm začela pizdit,itak,ker se mi je zdelo mal čudno,da je za kosilo tolk mal pojedel.Imela sem občutek,ko da je vedel kam bo šel zvečer. Ok ,sej še ne bi tolk popizdila,sam res mene pa nikamor ne pelje. Življenje ob njem mi je postalo dolgočasno,vsak dan eno in isto. Pol mi pa prav..kam naj bi te peljal,nedelja je njiker nobenga...hahaha kakšen izgovor ima bolan.Povedala sm mu,da ne zna z žensko,da ne ve kaj potrebujem oz.da me ne osrečuje. Punce kaj mi svetujete,kako se naj do njega obnašam.
|