Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razočarana, zmedena, žalostna ... 14.4.2006 22:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Imate kdaj občutek, da vas vaš partner ne spoštuje tako kot bi vas moral, da vas mogoče nima tako rad kot mislite ve da vas ima??? Mene je danes pripeljal moj v tak obup da ne vem več kaj naj si mislim... Skratka stvar je taka: danes zvečer , ko sem pospravljala plenice od naše najmlajše, sem pač v hecu zmočila mojega po obrazu in nogah z rokami, ki si jih nisem obrisala v brisačo, ampak v njegov obraz in nogo, pa je imel takšno reakcijo da mi je prisolil kar močno klofuto, češ naj že neham . V tistem trenutko se je meni kar zavrtelo in sem močno zaloputnila z vrati, ter po hitrem postopku odšla iz hiše na zrak. Pridem nazaj po približno 20 min in se on obnaša kod da ne bi bilo nič , jaz seveda nisem ostala tako hladna, me je kuhalo in kuhala, vendar iz sebe nisem uspela spravit niti besede. Ko mu je končno potegnilo da ni vse tako kot bi moralo biti in je končno pogruntal kaj je narobe mi je izjavil, da češ, da če bi me res hotel močno udarit, da bi me tako da bi se kar sesedla................ Halo... in potem še izjava, da sem itak jaz začela . Vse kar sem uspela izustit je bilo to, da mi je vse pokazal in povedal, ter da se nimava kaj pogovarjat. No potem je gospoda odšla ven in ga še vedno ni nazaj. Skratka kaj bi si ve mislile o takem odnosu in njegovih izjavah, ker jaz kratko malo ne vem kaj naj si mislim. Sem pa globoko razočarana nad njim .
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 14.4.2006 22:33:20
|
|
|
|
sjug
|
Kriza, a udaril te je? Nima te pravice, ne mal ne fejst. Punca to pa ni šala. A te je že kdaj prej? Mislim, zelo težko je to komentirati, zase vem, da se z nikomer, ki bi me udaril ne bi imela več kaj pogovarjati. To je primitivizem prve stopnje in neopravičljivo. Vsekakor se s tvojim pogovori in mu jasno in glasno povej, kaj čutiš. Veliko sožitja vama želim.
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 14.4.2006 22:34:24
|
|
|
|
kapica
|
Verjamem da si razocarana. Bi jaz tudi bila verjetno, se mi pa na sreco se ni zgodilo. Kako bi pa reagirala pa tudi ne vem. Njegova reakcija je bila vsekakor pretiravana. Ampak najprej se mores ti umiriti, ker si verjento se cela v paniki, spij kozarec vina al pa skadi eno cigareto. Da se malo zbistris, ker si sedaj polna besa. Potem pa pocakaj kako bo ko pride on nazaj, pa raje ne zacenjaj pogovora danes, boljse da jutri naprej debatirata o tem, ko bosta oba malo prespala.
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 14.4.2006 22:36:44
|
|
|
|
rija
|
Ja imam. Pred vsako menstruacijo in vsako polno luno. Sicer pa, če bi me moj klofnil, bi se verjetno šele naslednji dan zbudila Ne resno. Kaj naj ti rečem? Jaz bi znorela. Nad klofuto, nad ignoranco, nad tem, da kar gre.....Ne vem kako bi se taka situacija pri naju končala
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 7:45:58
|
|
|
|
paris
|
Uf, tole mi pa ni všeč, sploh ne! Take in podobne reakcije je imel moj bivši mož, zato pa je bivši! Tako obnašanje po moje ne paše nikamor.Joj, ne vem no! Ma jaz sicer ne morem biti merilo, ko sem zelo strastna in temperamentna, bi se skregala, da bi se kresalo. Ker jaz si enostavno ne dovolim več od nikogar, da bi se na tak način obnašal do mene! Vedno imam občutek, da se ljudje najsibo partner ali starši ali pač otroci do nas obnašajo na tak način kot jim mi dopuščamo! Če točno vedo, da ne bo nikakršnih posledic zanje, ali pa bodo minimalne- to pomeni, da se en dan mulaš potem je pa vse po starem- ja, potem so nesramni, ignorantski, nas izkoriščajo in kar je še takega. Potem je pa od nas odvisno ali bomo to dopuščali in kje je naša meja!
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 8:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pa saj to ni res pa saj ne morem verjet... sem nehala štet teme in poste o pretepanju... Kakršnokoli nasilje je nedopustno. Pazite nase, na vaše otročke, zberite pogum in spokajte.
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 8:29:47
|
|
|
|
VITA74
|
jaz sem vedno govorila, mene bi samo enkrat, ker druge priložnosti ne bo dobil... Zavedam se da dokler nisi čustveno vpleten je biti lahko pameten in rečt spokaj, ko pa si tam in doživiš.... ne vem, vem pa da je nedopustno da te klofne (malo ali pa veliko) zaradi tega ker si ga zmočila kako pa je do sedaj reagiral v podobnih situacijah? Je bilo prvič da te je udaril? Jaz bi se poskusila umiriti in pošteno premisliti, nato pa se odločiti...in odditi... Čuvaj se in čuvaj svoje otroke
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 8:41:36
|
|
|
|
dory
|
Najbols da se vrnemo nazaj v stare case, ko so zenske namenjene le kuhanju, pranju, pospravljanju in rojevanju...predvsem pa da so zraven se tiho in vedno na voljo... Ocitno je,da je tvoj preobremenjen z necim...ampak to se ni razlog,da se te loti s klofuto...pogovorita se...to se ne sme vec zgodit...kaj naslednjic te bo pa zmlatil?
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 8:42:59
|
|
|
|
lenika
|
Preziram moške, ki svojo moč dokazujejo s fizično premočjo nad žensko. Jaz sem vedno govorila mene bi udaril samo enkrat in nikoli več. Uuuh upam, da mi ne bo treba nikoli čez to, ker s takšnim primitivcem ne bi mogla več živet. Verjetno bi lažje prebolela enkratno avanturo z drugo žensko (čeprav bi bilo tudi to težko) kot pa klofuto.
< Sporočilo je popravil lenika -- 15.4.2006 8:43:45 >
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 8:50:35
|
|
|
|
lory05
|
Po moje je to vpliv polne lune, takrat ljudje delamo stvari, ki jih drugače nikoli ne bi - baje.
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 10:05:59
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lory05 Po moje je to vpliv polne lune, takrat ljudje delamo stvari, ki jih drugače nikoli ne bi - baje. lory, za nasilje ni opravičila. polna luna gor al dol
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 12:47:19
|
|
|
|
LARIKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: lory05 Po moje je to vpliv polne lune, takrat ljudje delamo stvari, ki jih drugače nikoli ne bi - baje. lory, za nasilje ni opravičila. polna luna gor al dol Bolj se ne bi mogla strinjati. Luno ljudje samo uporabljajo za slab izgovor,da lahko počenjo brez posledic,kar jih je volja, češ saj nisem hotel/a, kriva je luna.
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 13:02:37
|
|
|
|
lin
|
Če te je enkrat udaril in neboš pravilno ukrepala te bo sigurne še. Kako pravilno ukrepati,pa ti nebi znala svetovati,ker takih problemov nimam.Na srečo imam takega moža s katerim se ful pogovarjava in vse spore sproti rešujeva z pogovorom. Nedovoli si da se tako obnaša s teboj! Srečno
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 17:10:05
|
|
|
|
tulip
|
Verjetno je bila tvoja šala le povod za udarec, vzroki pa so že od prej... Primitivizem, nadutost, nesramnost je še premila beseda, pa kakšni problemi v službi, doma, drugje, s samim seboj... Izgovorov lahko najdeš ogromno, a nobeden ne sme biti opravičilo! Vsekakor za udarec ni opravičila! Žal mi je, da se to dogaja.... ne znam ti svetovati, nisem še bila v takem položaju in upam da nikoli ne bom. Želim ti le vse najboljše in razumem tvojo upravičeno prizadetost.
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 17:18:43
|
|
|
|
koala
|
Ne jaz takšnega občutak nimam, kajti tako ko se bi pojavil, bi zadevo razčistla ali pa odšla. V partnerstvu, kjer te partner ne spoštuje jaz ne bi mogla in želela živeti. Da bi me mož udaril??? Mislim, ne mislim, vem da bi se zgodilo le trikrat, prvič, zadnjič in nikoli več, ker bi še isti trenutek spakirala kufre in mačko ter odšla. Pretehtajta pluse in minuse v vajini vezi, poiščita pomoč vsekakor pa stvari ne pusti nedogovorjenih. Nasilje ni dopustno NIKOLI!!!!
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 20:19:20
|
|
|
|
soncece24
|
Vse bi mu lahko še mogoče nekak odpustila (mogoče celo varanje - odvisno od okoliščin), če pa bi roko na mene položil je pa v tisti sekundi moj bivši in mu cote kr skozi okno ven zmečem.To je vse kar lahko na tvoj post napišem.
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 15.4.2006 20:40:12
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz pa dveh stvari ne bi nikoli odpustila ampak res nikoli. Prva je varanje, druga je da bi me klofnil. Pri meni opravicila za oboje ni. Tisti trenutek spokam. No, njegove cote spokam in mu jih postavim pred vrata. Opravicila za klofuto ne sme biti .Ker ce te je prvic, te bo tudi drugic.
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 18.4.2006 18:31:18
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen da mi je prisolil kar močno klofuto, .......ne vem kaj naj si mislim. Ena možnost je, da je bilo tvoje ravnanje za njega tak šok, da je pač tako odragiral, ker kaj pomeni "kar močna klofuta" ? Za sebe vem, da sem že bil v situaciji v kateri je čisto malo manjkalo, da nisem ženo udaril. Ne kot "udaril" ampak kot bolj "se branil". Bolečina njene akcije je bila tako močna, tako neznosna da niti nisem imel časa, ne moči, da bi povedal ampak bi lahko samo odreagiral - če bi trajala samo sekundo dlje. Tako, da ti tudi mi težko kaj povemo. Druga možnost je, da je pokazal svoj odnos do tebe. Tisti, ki vpijejo da te ne sme tepsti izhajajo iz svoje izkušnje ko so bili tepeni. Tisti, ki vpijejo, da to ni nič izhajajo iz svoje izkušnje. Drugi spet iz svoje neizkušnje. Tako, da si boš z nami bolj malo pomagala. Predvsem je pomembno, kako je vajin odnos prej, potem, sedaj?
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 18.4.2006 19:32:30
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Mislim, da imata resne težave. Edino kar ti preostane je, da se resno pogovoriš z njim in da poskušata stvar razčistit. Če pa ne bo hotel "dojeti" kako zelo napačno je ravnal, ti po mojem mnenju preostane samo eno in to je da greš. Danes te je udaril tako, da si obstala na nogah, jutri pa te lahko udari tako, da se boš sesedla. In naslednja je lahko vaša "ta najmlajša". Tukaj pa ni popuščanja... To je zloraba
|
|
|
|
RE: Razočarana, zmedena, žalostna ... 18.4.2006 20:12:04
|
|
|
|
dulcinea
|
Mene udaril? To bo samo trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več... Pa resno mislim...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?