Pia73
|
Draga Pikipoki, Na tale post pa moram reagirati,... Sem pravzaprav zelo, zelo, zelo presenečena nad njim. In to zato, ker si popolnoma prva, ki ima slabo mnenje o mojem zlatem dr. Reljiču,... Kar ne morem verjeti,.... Mogoče si pa res preveč pričakovala. Zame in za vse, ki jih poznam je človek na mestu, človek vreden svojega imena. Mene je imel na prvem posvetu, pa potem mi je delal histeroskopijo, se bil celo pripravljen pošalit z menoj, mi pred in po histeroskopiji vse lepo razložil,... pa ne samo meni ampak vsem sotrpinkam v sobi,... Potem pa sva šla po histeroskopiji z možem k njemu na posvet. Mož je bil full skeptičen, pa kar ni mu nekako bilo. Pa je bil tako navdušen nad dr. Reljičem, da ti ne znam povedati,... Da ne govorim, da je oddaja sperme v MB na vrhunski ravni, ...imajo lepo malo kamrico, notri igra prijetna glasba, na voljo so revije, umivalnik, stol, miza,... Skratka bogovsko, proti tistemu kako je bilo, ko je mož delal spermiogram drugje,.... Ne vem, no tudi na forumih, na RR in na MON-u še nisem zasledila slabega mnenja o dr. Reljiču,... Pa sem veliko spraševala in tudi spremljala, saj sem bila tudi jaz na tem,.... Pikipoki jaz ti vseeno želim čimveč sreče na vajini poti in da čimprej ugledaš :modri: ali :roza: Pa srečno,....:rozica::rozica::rozica: LP Pia73 :metulj:
|