|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana
10.3.2007 9:21:13   
nana
Pozdravljene!user posted image
Javljam se vam prvič,da se še jaz malo razpišem in vam zaupam moj problem.
Minila so že 3 leta odkar se trudim,da bi zanosila,včasih si že mislim,da meni pač ni usojeno da bom kdaj postala mamica.Dala sem skozi že skoraj vse preiskave,pa je z mano v bistvu vse o.k.,mojemu fantu pa je spermiogram pokazal slab rezultat,zdaj sva naročena še na en spermiogram,ampak nama je ginekolog rekel že prvič da po naravni poti ne boma mogla imeti otrok,zanima me,če katera ve kaj vse še moškemu pregleda na tem drugem pregledu,razen pač spermijev,mu pregleda moda??Moj fant ima full probleme s temi pregledi,ker ima komplekse,da ga nebi kdo videl pa take otročarije.Pa še to jaz sem stara 27 let moj fant pa 32,tako ,da je že skrajni čas za otroka!
HVALA ZA VAŠE ODGOVORE!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana
10.3.2007 9:32:40   
snake
sej bo enkrat, ne izgubit upanja..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 11:26:37   
juniorka
Mojga ni nihče pregledal, zaprli so naju v eno sobo  z lončkom in rekli, da pozvoniva, ko končava!user posted image

Drugač pa mora moški dost cinka vnest v telo (obstajajo šumeče tablete), pa nič stresa, nič kajenja... Malo pomaga...
Midva sva se tud trudla3 leta, pa je g. glih papirje skup zbral, da naju pošlje v postopek umetne... pa nama je točno tisti mesec ratalo...
Tako da, ne izgubi upanja, stres je pa največji sovražnik!

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 13:41:42   
Blejka26
vse bi dala da bi ti lahko podarila svojo nosečnost-dva dni sem še premišljevala o splavu-(punce tukaj gor me poznajo in so mi zelo pomagale z odločitvijo)-a bom otroka obdržala.Jaz ti res želim da boš čimprej zanosila!Bodi pogumna in sreča bo na tvoji strani.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2007 18:23:01   
jooly
Verjamem, da mu je neugodno. To so ipak najbolj intimne zadeve vsakega posameznika in težko je na ves glas o tem.
Težko ti ponudim kakšen pameten nasvet, želim pa ti, da misli preusmeriš drugam in ne živiš samo in edino in izključno za to stvar. Psiha je jeb.... sama vidim ko grem včasih na forum "v pričakovanju,...upajmo skupaj..." To ženske ne razmišljajo o ničemer drugem. 24 ur na dan samo računajo, kdaj bo ovulacija, kdaj bo to, kdaj jo bojo začele bolet joške, ta izcedek,... in to človeka naredi totalno zapsihiranega in nerazsodnega razmišljati o čemerkoli drugem.
Pejta na dopust, športaj, žuraj s kolegicam, ne razmišljaj samo o tem!!
Držim s tabo - in z ostalimi, ki imajo podobne tegobe. user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2007 19:00:19   
DaisyE
Slučajno malo vem, ker ma naš tud tak izvid, da nama androlog v šusu rekel, da se lahko po naravni poti 100 let matrava, pa bova mela mogoče tolk šans kot en normalen par.

Pri nas je šlo tako:
Prvi spermiogram slab, ampak ga je takoj naroču še enkrat, na kontrolnega. Takrat ga je tud pregledal. Sam pregled je izgledal tako, da mu je pretipal moda. In to je bilo to. Od takrat naprej se mu še ni bilo treba slečt.

Na drugem spermiogramu mu je še enkrat pregledal spermo, povedal, da je izvid enak (pri nekaterih lahko menda bolj niha). nato nama je razložil, da je najbolje poskusit po umetni poti in nama razložil vse postopke. V primeru, da je spermiogram tako slab, kot je bil pri nama, ti itak ne preostane kaj drugega kot ICSI. Mene je takrat kar malo potolklo. Šansa pri ICSI naj bi bila 20 odstotna, meni je šlo pa samo to po glavi, štirje postopki, štirje postopki,...

No potem sva se pa doma malo pogovorila in kaj hitro je prišlo olajšanje. Na ta način vsaj vema, kaj je. Vem, da ni moja psiha nič kriva, vem da nisva taka idiota, da bi vse ovulacije sfalila user posted image , ni mi treba skozi nešteto preiskav, da na koncu ugotovijo, da gre za nepojasnjeno neplodnost, kar se itak konča na isti način kot se je končalo zdaj.

Vse skupaj vidim kot nov začetek. Včasih imam občutek, da sva šele začela na user posted image  delat in kar je najbolj bistveno - spet imam upanje. 20 odstotkov sicer ni veliko, je pa ogromno v primerjavi z 0,1 odstotkom kolikor sva ga imela prej.

Zatorej, GLAVO POKONCI, temne misli na stran, tvoj bo pa že preživu tisti pregled, še vsak ga je, pa nobenmu verjetno ni prijetno. V primerjavi s tem, kaj vse si že ti skozi dala in kaj še boš, je pa itak komaj omembe vredno.

Drži se, jaz navijam zate.

LP

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2007 20:44:29   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Zatorej, GLAVO POKONCI, temne misli na stran, tvoj bo pa že preživu tisti pregled, še vsak ga je, pa nobenmu verjetno ni prijetno. V primerjavi s tem, kaj vse si že ti skozi dala in kaj še boš, je pa itak komaj omembe vredno.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2007 16:14:01   
barbara.denk
Tudi moj mož je imel spermiogram, je pokazal,da je vse o.k. problem pa je bil pri meni,saj so mi odkrili 2 mioma,ki so mi ju z histeroskopijo odstrnili. To je bilo dober mesec nazaj,zdaj tudi midva čakava na"pozitivne spremembe" ZATO NIKAR NE OBUPAJ IN GLAVO POKONCI . SREČNO.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?