Anonimen
|
Končno sem prišla do ginekologa, ki ga verjetno vse poznate...Aleksander Merlo...mu popolnoma zaupam!Zadeva pa je sledeča: da se stvari tam notri umirijo, mi je predpisal terapijo hormonskih tablet Lindynette 20, ki vsebujejo zelo malo hormonov in so predvsem namenjene za zaščito pred zanositvijo, ugotovili pa so, da so predvsem dobri pri raznih pregredah, tudi če te niso velike ali bolezni rodil, da pripomorejo, da se stvari umirijo. Skratka, te 3 mesece moram potrpet, potem imam pregled, da vidimo kako bo, potem pa, če bo vse vredu, delamo lahko takoj prvi mesec po tej terapiji na . Bistvo te terapije je, da imam 3 kao menstruacije brez ovulacije, pa bo mogoče pregrada sama izginila. Torej, upam, da bo šlo vse po sreči, saj sem se zelo veselila dopusta, kjer bova z mojim resnično v miru pozabila na vsakodnevne skrbi in težave, ki jih trenutno oba preživljava...seveda sva imela resnično resnično oba interes, da bova med dopustom veselo in posledično morda prinesla domov pikico , tko pa bo vsa stvar morala počakati. Da sem se rešila PCO, pa sem popila ogromno ogromno tekočine in od časa ovulacije naprej jemala folno kislino ( mislim, da smo nekje že imeli debate o vsem tem ).Tko, punce, hvala za vaše tolažbe, saj brez mojega dragega in seveda vseh vas tuki gor, mi je vse nekako drugače, že ko imaš občutek, da te vsi poslušajo. Več glav. več ve
|