|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razmerje med pogostostjo popadkov in odprtjem...
15.7.2010 10:58:36   
Božička09
Pozdravljene,

zanima me, če se da na podlagi intervalov, v katerem si sledijo popadki, sklepati/določiti koliko cm je odprto maternično ustje?

Hvala user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr...
15.7.2010 11:47:43   
ribica.
mislim da ne. Ker sem slišala že marsikatero zgodbo, da je prišla nosečnica na pregled brez popadkov, pa so ji rekli, gospa vi ste pa že 6 cm odprti npr. Tako da sklepam da to koliko si odprt lahko prav pove samo babica ali zdravnik in to tako da preveri.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2010 12:24:35   
Božička09
Hm, škoda.

Ampak hvala vseeno user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2010 13:40:13   
roberta
žal ne. spomnim se prvega poroda, ko sem imela že zelo močne in boleče popadke na 3 minute ali nekaj takega, pa sem dosegla šele odprtost ene 3 cm...
pri tretjem porodu pa sem prišla že odprta 4-5 cm in to brez popadkov.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2010 14:18:35   
Hope2
pri 4-5 cm še nič popadkov, pri 6-8 cm zelo, zelo rahlo šraufanje-sem mislila da me kakatuser posted image

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2010 14:22:16   
Luni
Prva nosečnost-spontan porod: popadki vsako minuto, odprta 1cm, 2cm. Porod za znoret, brez pomagal-ne v žilo, ne fizično s kakšnimi rokami dobre babice.
Druga n.-induciran porod: ko so se popadki pričeli sem se pa res pričela tudi sorazmerno odpirat s pomočjo zlatih rok babice....
Tretja n.-spontan porod: popadki tako na pet minut, ne prehudi, odprta 6 cm, ni bilo časa za nič, samo še za v porodno, ker se je na hitrco stopnjevalo....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2010 8:03:32   
agataema
Mislim, da ni pravila.

Jaz sem bila pri prvi nosečnsoti odprta 7cm, brez popadkov, ko pa so popadki prišli so bili takoj na 2min.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2010 11:48:47   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Mislim, da ni pravila.

Jaz sem bila pri prvi nosečnsoti odprta 7cm, brez popadkov, ko pa so popadki prišli so bili takoj na 2min.

Jaz bi tudi takole odpiranje user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?