Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 15.7.2010 11:47:43
|
|
|
|
ribica.
|
mislim da ne. Ker sem slišala že marsikatero zgodbo, da je prišla nosečnica na pregled brez popadkov, pa so ji rekli, gospa vi ste pa že 6 cm odprti npr. Tako da sklepam da to koliko si odprt lahko prav pove samo babica ali zdravnik in to tako da preveri.
|
|
|
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 15.7.2010 12:24:35
|
|
|
|
Božička09
|
Hm, škoda. Ampak hvala vseeno
|
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 15.7.2010 13:40:13
|
|
|
|
roberta
|
žal ne. spomnim se prvega poroda, ko sem imela že zelo močne in boleče popadke na 3 minute ali nekaj takega, pa sem dosegla šele odprtost ene 3 cm... pri tretjem porodu pa sem prišla že odprta 4-5 cm in to brez popadkov.
|
|
|
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 15.7.2010 14:18:35
|
|
|
|
Hope2
|
pri 4-5 cm še nič popadkov, pri 6-8 cm zelo, zelo rahlo šraufanje-sem mislila da me kakat .
|
|
|
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 15.7.2010 14:22:16
|
|
|
|
Luni
|
Prva nosečnost-spontan porod: popadki vsako minuto, odprta 1cm, 2cm. Porod za znoret, brez pomagal-ne v žilo, ne fizično s kakšnimi rokami dobre babice. Druga n.-induciran porod: ko so se popadki pričeli sem se pa res pričela tudi sorazmerno odpirat s pomočjo zlatih rok babice.... Tretja n.-spontan porod: popadki tako na pet minut, ne prehudi, odprta 6 cm, ni bilo časa za nič, samo še za v porodno, ker se je na hitrco stopnjevalo....
|
RE: Razmerje med pogostostjo popadkov in odpr... 16.7.2010 8:03:32
|
|
|
|
agataema
|
Mislim, da ni pravila. Jaz sem bila pri prvi nosečnsoti odprta 7cm, brez popadkov, ko pa so popadki prišli so bili takoj na 2min.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?