Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 8:53:11
|
|
|
|
Mina1
|
Če si v LJ je ista cena, recimo če si iz Viča, otrok pa hodi za Bežigrad ne poš zato nič več plačevala, če me razumeš. Če pa si iz Domžal, otrok pa hodi v LJ v vrtec, takrat pa.
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 8:58:26
|
|
|
|
Tiamo
|
Ne določa se indvidualno, ampak na podlagi občine...vsaka občina ima svoj "cenik". v Ljubljani se cene vrtcev razlikujejo za cca 5-10 eur.
|
|
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 8:59:30
|
|
|
|
Mina1
|
v Ljubljani se cene vrtcev razlikujejo za cca 5-10 eur. ja to drži.
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 9:16:22
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Smo iz gorenjske, vendar imava oba službo v Ljubljani. Zato smo se tudi prijavili v vrtec v Lj. Zanima me zato, ker sem nekje prebrala, da naj bi v Lj vrtcih starši, ki so doma izven Ljubljane, plačevali do 30% več?! Men se to zdi mal huda Ko pa sem poklicala v vrtec, pa se gospa očitno ni želela ukvarjati z mano in je rekla samo, da to se pa določa individualno.
|
|
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 9:30:20
|
|
|
|
Tiamo
|
mogoče ti je hotela povedat s to individualnostjo, da če si iz druge občine pač plačuješ po ceniku tiste občine. Teh 30% več se plača zaradi tega, ker npr. v Lj. upoštevajo pri ceni vrtca stanovanjski kredit, v občini domžale pa ne. Tako, da tisti otroci, ki so iz Domžal v Ljubljanskem vrtcu seveda plačajo več. Nevem kako je v tvojem primeru, upam, da se katera javi k kaj več ve o tem.
|
|
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 31.5.2007 10:42:25
|
|
|
|
krauca
|
Mamica81 maš prav. Starši ki nismo iz Mestne obcine Ljubljana (in smo iz sosednjih obcin, npr. mi iz Skofljice) plačujemo za isti vrtec v Ljubljani vec kot tisti, ki imajo stalno bivalisce v MOL. Tukaj nasa obcina nima nic. Vrtec ima 2 cenika - enega za starse iz MOL in enega za starše iz drugih občin. Ti pa plačuješ glede na svoj razred (v katerega te razporedi tvoja občina glede na prihodke) tistih npr. 60% redne cene za starše izven MOL. Men se zdi to katastrofa. Ne spomnim se točno, ampak razlika v našem vrtcu (F. Prešeren) je 15-20%. Tako da, ja šit je. Jaz sem spraševala na naši občini, da to ni fer - glede na to, da v svoji občini nismo dobili vrca, pa so mi rekli nekaj kao : ja sej so Lj. vrtci itak cenejši in če bi dobili v Škofljici bi plačevali isto kot zdaj ... pa nekak ne kupim te variante.
|
|
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 6.6.2007 17:22:50
|
|
|
|
mateja1975
|
Ljubljancanom prizna MOL 14% popusta, ostalim pa ne. Tako da ce placujes denimo 50% cene (si v 5. placilnem razredu), potem lahko znese ta razlika 14% polne cene oz. 28% cene, ki jo placujes.
|
|
|
|
RE: Razlika v ceni, če si iz druge občine? 7.6.2007 8:25:58
|
|
|
|
janja
|
Se strinjam z Matejo. Razlika v ceni med občinami je zaradi različnega prispevka občine za vrtce. Mislim, da MOL prispeva 15%. In to je ta razlika. Se pa lahko pozanimaš - obstajajo tudi variante, ko tvoja občina prispeva za vrtec v drugi občini. Če tvoja občina ne da nič, je potem tvoja cena višja za prispevek, ki ga da MOL Ljubljančanom za otroke v ljubljanskih vrtcih.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?