Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika med Justom in Nahrinom? 1.10.2007 11:03:47
|
|
|
|
aluš
|
Moja sodelavka je prej prodajala Just, sedaj pa Nahrin. Je rekla, da so se Justovi izdelki pokvarili na kvaliteti, da niso več naravni in da dodajajo ful več kemije kot so jo prej. Ker da delajo različno za zahod (boljše), za vzhod, kamor spadamo tudi mi pa slabše. Da je imela primer, ko so se ženske po Deo intim praskale ko . Da je šla Justova neka vodilna zdaj k NAhrinu. V glavnem, jaz zdaj kar rabim pač vzamem od Nahrina (čeprav mi je Just tudi odgovarjal), ampak bom rekla, da ji verjamem, ker če hočem, mi ona še vedno Just "zrihta".
|
|
|
|
RE: Razlika med Justom in Nahrinom? 1.10.2007 11:29:00
|
|
|
|
saraja
|
Jaz sem kupila sivkino kremo od Nahrina, prej sem imela pa justovo, pa je zelo razlika, moram priti do justove kozmetike, ker s to sploh nisem zadovoljna, preveč tekoča krema je!
|
|
RE: Razlika med Justom in Nahrinom? 1.10.2007 22:22:18
|
|
|
|
MAJDA22
|
Po moje je Nahrin kopija od Justa. Mogoče je malo cenejša, vendar kvaliteta je vprašanje. Sama še vedno prisegam na Just in ga ne bom zamenjala z Nahrinom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?