bučibači
|
Barachiel,hvala za želje . Po operaciji,ti pa svetujem, vsaj do odstranitve šivov resnično počivaj, vseeno, če boš imela občutek, da ti ni nič(jaz sem bila malo preveč pokonci, saj sem se pazila,ampak se mi je začelo rahlo gnojit pri popku(, ni bilo zaradi povečanega crp-ja, temveč, tam je trebušna prepona, pa se vstaneš, spet vsedeš, ležeš,...potem, pa je začelo ven tečt, šele 5 dan po OP.), pa še nore bolečine sem dobila!!tak da sedaj jemljem antbiotik. Je težko, saj, ko ležiš, si misliš, kaj bi lahko vse očel, ko pa vstaneš, joj, si čisto "našpanan".ko grejo šivi ven, je pa super! ovčka79, ja je že šel, tudi vse ok., groza mi je to, da bi mi kdo rekel, ja, to je sam psiha-5 let!!! , pa lahko rečem, da sem se obremenjevala samo par mesecev na začetku, potem sem si pa rekla, ko bo namenjen bo.Tako, da sploh nevem, kako še lahko drugače na psiho vplivam, kot to, da ne razmišljam o tem!!!!! Z G., se še nisem pogovarjala o nadaljnem postopku, ker še nisem imela kontrole po operaciji, (šele čez 4 tedne-joj ), tako, da te prosim, ker pojma nimam o tem, če mi lahko na kratko obrazložiš, kaj je o IVF.
|