Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 20:09:24
|
|
|
|
vesel
|
Glej.Moja se je rodila s težo 2430g v 37t3/7.In sem šla direkt na Aptamil1.Nisem pa kupila Aptami Pre,ker so rekli,da je baje to eno in ista zadeva-mogoče za malenkost lažja.Ko sem bla na Aptamil1 je moja čist normalno prenašala do 1.5 m.Pol so se pa začeli kr hudi krči.In sm zamenjala mleko isto od Milupe-MILUMIL-bolj hranjljivo in je blo takoj boljše in ni bilo več sledu o hudih krčih. Lahko zamenjaš! Pomoje nemore bit kj narobe!! LP
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 20:41:42
|
|
|
|
Lana in Lučka
|
Zdaj sem spet brskal na Kolinskini strani in našel podatke o vsebnosti ene in druge, vse kaže da bomo vsaj še en čas ostali na Prematilu,saj je dosti bolj hranilen kot Pre oz. Aptamil 1 Immunofortis.Kasneje ko pridobita na teži pa menjamo. Hvala na odgovoru lp
|
|
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 5.4.2008 21:17:59
|
|
|
|
saša80
|
nam je pediatrinja rekla, da moramo aptamil prematil uporabljat dokler otroka ne dosežeta 3500g
|
|
|
|
RE: Razlika med Apatamil Prematil in Pre 6.4.2008 16:06:02
|
|
|
|
Lana in Lučka
|
Ja, tako smo se tudi mi odločili,ko bo dosežena takšna teža,bomo priklopili na Aptamil Pre. Je pa zanimivo,da to hrano priporočajo v sosednji Avstriji,kot hrano za nedonošenčke,tam namreč Prematila ne prodajajo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?